OSNOVALA I TVRTKU

SPAVA S 30 MUŠKARACA DNEVNO, A KOD KUĆE JE ČEKA SUPRUG 'Obožavam svoj posao!'

Ilustracija
 Profimedia, BSIP

Kirie Redfield je udana žena iz Velike Britanije koja je odustala od posla medicinske sestre kako bi se mogla prostituirati i tako zarađivati za život. Za Mirror.co.uk je objasnila zašto to voli, i kako joj izgleda jedan dan.

Kirie dnevno ima i do 30 mušterija, a sve 'poslove' obavlja putujući zemljom sa svojom kamp kućicom. Zaradu registrira preko vlastite firme, a plaća i porez. Da bi sve u njezinom poslu 'seks radnice' bilo legalno, račune joj vodi i knjigovođa koji pazi da nešto ne dođe do nekih greški.

"Radim to što radim zato što to volim", rekla je novinarima na početku razgovora.

"Ništa ne moram skrivati niti se sramiti. Kad sam policiji morala objasniti što radim jer su me htjeli okriviti za nelegalne radnje, rekla sam im da dnevno vidim i po 30 mušterija i da zaista ne mogu zapamtiti ime i izgled svakog od njih", kazala je.

No, Kirie ima i neka pravila, a to je da ne želi raditi ništa što je pregrubo, ništa što uključuje životinje, a mušterije joj ne smiju imati ni manje od 21 godinu.

"Znala sam da sve želim raditi prema zakonu, pa sam tako postala jedna od tisuću žena u Velikoj Britaniji koja je osnovala kompaniju preko koje sam registrirala svoje usluge. Plaćaju mi u gotovini, ali sve što dobijem upisujem u knjigu i na kraju tjedna je predam knjigovođi koji pazi da pravilno prijavim i platim porez na dohodak", ispričala je Kirie.

"Uzela sam si malu kamp kućicu jer mi je počelo biti zlo od silnih hotela. Ovo mi daje puno fleksibilnosti", rekla je.

"Volim što mogu koristiti svoje tijelo da bih zarađivala novac", zaključuje među ostalim Kirie, koja je šest godina u braku s muškarcem koji zna čime se bavi njegova supruga, a sam se inače bavi proizvodnjom glazbe i video igrica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:51