DOKTOR IZVAN KONTROLE

SRAMOTNO PONAŠANJE Pijani ginekolog pacijentici skidao spavaćicu, nasrnuo na sestru

Pacijentica koja je bila naručena za kiretažu posumnjala je da je ginekolog pijan i nije željela ući u liječničku prostoriju
 Arhiva / HANZA MEDIA

Dr. Bratislav Todorović, ginekolog u Nišu, suspendiran je sa svog radnog mjesta u kliničkom centru jer je vidno alkoholiziran 11. veljače nasrnuo na zaštitare i pokušao je obračunati s dežurnom sestrom i pacijenticom, javljaju Večernje novosti. Pacijentica koja je bila naručena za kiretažu posumnjala je da je ginekolog pijan i nije željela ući u liječničku prostoriju. Todorović ju je pokušao uvjeriti da nije pod utjecajem alkohola, pa je čak ispred nje izvodio čučnjeve i pokušao je na silu uvući u sobu.

Dr. Todorović je nekoliko puta hodao bolnicom od prvog do trećeg kata, što je privuklo pozornost dežurnog čuvara, koji je zatekao ginekologa u jednoj od bolničkih soba pri pokušaju da mlađoj pacijentici skine spavaćicu, ali ga je ona molila da to ne čini.

Problematični liječnik je svladan nakon što je pokušao udariti čuvara. Odbijao je alko-test, a nakon što je popio nekoliko limenki soka izmjereno mu je 2,09 promila alkohola u krvi.

Uprava bolnice najavila je da će dr. Todorović dobiti otkaz, a tek nakon incidenta doznali su da je već osuđen zbog prijave za mito i korupciju, ali ih sud o tome nije obavjestio.

Kako prenose Večernje novosti, ginekolog tvrdi da mu je sve namješteno, te da uopće nije bio pijan već je pod utjecajem sedativa i antidepresiva pod nadzorom psihijatra zbog teškog psihičkog stanja. Također, tvrdi da nije želio skidati spavaćicu već pregledati ranu svoje pacijentice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:24