OPASNI SINIŠA

Srbin koji je sijao strah u Berlinu: ‘Čim mu je trudna cura otišla, on je počeo silovati‘

Siniša. K je došao u Njemačku 2019. nakon što je u svojoj domovini izdržao petogodišnju zatvorsku kaznu za krađu i silovanje
 Screenshot Youtube

Njemački Bild donosi nove detalje o Srbinu koji uhićen poslije serije silovanja u Berlinu i okolici.

„Ima djevojku koja je trudna. Otišla je kući roditi dijete. Mračna sumnja: čim je ona otišla, počeo je silovati žene…", dramatično počinje Bild, najtiražniji list u Njemačkoj.

Siniša K. (29), serijski silovatelj iz Berlina. Poslije više od četiri tjedna istrage berlinske i brandenburške policije u utorak je uhićen kod jezera Wannsee, samo nekoliko sati nakon što silovao jednu ženu. Srbin je sada u pritvoru. Siniša K. je u Berlinu živio s Bosankom Milijanom M. koja je 9. lipnja pred kraj trudnoće otišla kući kako bi rodila. Navodno je Siniša K. samo tri dana kasnije, 12. lipnja, silovao jednu maloljetnicu u Berlinu, javlja Deutsche Welle.

Siniša. K je došao u Njemačku 2019. nakon što je u svojoj domovini izdržao petogodišnju zatvorsku kaznu za krađu i silovanje. Potječe iz Melenaca u Banatu, mjesta sa 6.700 stanovnika."

Bild je posjetio roditelje uhićenoga: Goricu i Branislava K. Majka je za njemački list izjavila: „U srijedu nas je pokušao nazvati, ali nas nije dobio. Kasnije nas je nazvao njegov kolega. Rekao nam je da je Siniša bio u zatvoru."

Ona je, kako se navodi u tekstu, novinara Bilda pitala: „Želim znati istinu. Što je učinio moj sin?"

Na to joj je rečeno da su istražitelji uvjereni da je od 12. lipnja brutalno silovao osam žena.

„Gorica K. se srušila i tražila od muža sredstvo za smirenje.

'Ako je to učinio, više mi ne treba. Ne želim ga više nikad vidjeti', rekla je majka i dodala da je u Srbiji je u pijanstvu zlostavljao jednu maloljetnicu. Supruga ga je ostavila i tužila za alimentaciju za njihovog sina.

'Nadali smo se da će se poslije zatvora promijeniti, da je htio živjeti normalan život', završava Bild izvještaj iz Melenaca, prenosi Deutsche Welle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:26