HOROR U KAMBODŽI

Srbina izrešetali pa mu prerezali vrat, na mrežama pozirao s oružjem i novcem; Rođaci imaju svoju verziju događaja

Čuli smo da je neki Amerikanac osumnjičen i da se traga za njim. Ne znamo detalje niti koji bi motiv mogao biti, rekli su

Strahinja Dačković

 FACEBOOK

Srpski mediji javljaju kako je naoružana grupa ljudi ubila Srbina Strahinju Dačkovića (37) u glavnom gradu Kambodže, Phnom Penhu. Riječ je o čovjeku iz Brusa, općine u južnom dijelu srednje Srbije, koji već neko vrijeme živi u inozemstvu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Mediji objavljuju da se ubojstvo dogodilo kasno navečer 24. prosinca ispred hotela u elitnom dijelu grada, navodno u napuštenoj autopraonici. Navode da su prije incidenta očevici vidjeli grupu u luksuznom automobilu te su zatim čuli najmanje tri pucnja.

Kako su objavili mediji, a prenosi Nova.rs, nekoliko muškaraca je na Strahinju ispalilo nekolicinu metaka, a potom su ga uboli nožem, da bi mu na kraju prerezali vrat prije nego što su pobjegli.

Ulični prodavač pića rekao je da je žrtvu vidio nekoliko puta prije te da je uvijek trčao i vježbao u blizini mjesta pucnjave. On je lokalnim medijima u Kambodži ispričao da je odjurio na mjesto događaja kad je čuo pucnjeve. Ondje je vidio žrtvu kako leži na cesti i Lexus kako juri. No tvrdi da nije vidio registarske oznake.

Policija je na mjestu događaja pronašla samo propucanog muškarca.

Lokalna policija potvrdila je da se pucnjava dogodila i objavila da je žrtva preminula nakon dolaska u bolnicu. Naveli su da je muškarac zadobio smrtonosne ozljede.

Blic je pronašao profile ubijenog Srbina na društvenim mrežama. Ondje je objavljivao fotografije s oružjem i svežnjevima novca.

Dačkovićevo tijelo nalazi se u mrtvačnici u Kambodži. U tijeku je sređivanje papirologije kako bi se vratilo u Srbiju.

- On dugo godina živi u inozemstvu, živio je i u Tajlandu. Ne znamo kako je ubijen, ali čuli smo da je neki Amerikanac osumnjičen i da se traga za njim. Ne znamo detalje niti koji bi motiv mogao biti - rekli su rođaci ubijenog za Novu.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:24