DOBILI DOJAVU?

Srpska policija tražila zloglasnu braću, oni osvanuli na tulumu u Zagrebu: ‘Ja sam Vučićev kum!‘

Braća Panić su sa svojim suradnicima, među kojima je i njihov najbolji prijatelj Vuk Stanković, mjesečno od podvođenja žena zarađivali više od 30 tisuća eura

Braća Panić

 Instagram/

Jučer su svi mediji u regiji prenijeli vijest da su braća Uroš i Miloš Panić, zajedno s prijateljem Vukom Stankovićem, unazad nekoliko mjeseci podvodili žene u Beogradu, a kao paravan im je poslužio salon za njegu tijela i masažu. Do detalja su razradili biznis pa su čak napravili Instagram profil i internetsku stranicu, a tvrtka je bila i uredno prijavljena. Stopostotni vlasnik bio je upravo Vuk Stanković.

Salon je prema dokumentaciji, bio legalna tvrtka, ali je služila samo kao paravan za prostituciju koji se odvijao u stanovima braće Panić u Beogradu, saznaje Blic.

Stranica za masažu još uvijek nije ugašena i ima više od 38,5 tisuća pratitelja. U opisu profila navodi se da je riječ o ekskluzivnoj senzualnoj masaži za muškarce te se pozivaju zainteresirani da zakažu termin u salonu. Navedene su tri lokacije - Novi Beograd, Zemun i Beograd na vodi - kao i brojevi telefona za svaku od njih.

Braća Panić, sa svojim suradnicima, kako se sumnja, od rujna prošle godine redovno su objavljivali fotografije - ilustracije masaže na kojima se vide polugole djevojke kako masiraju muškarce.

- Doživite osjećaj nezaboravnog zadovoljstva. Vidimo se u našim salonima svakim danom od 10 do 22 sati, navodi se u opisu fotografija.

image

Uroš Panić i Vuk Stanković

Instagram/

Kako doznaje Blic, braća Panić su sa svojim suradnicima, među kojima je i njihov najbolji prijatelj Vuk Stanković, mjesečno od podvođenja žena zarađivali više od 30 tisuća eura.

Međutim, danas je došlo do novog zapleta u cijeloj priči. Prema pisanju portala Nova.rs, braća Panić su dan nakon što je izdan nalog za uhićenje, osvanuli u - Zagrebu! Provode se u glavnom gradu Hrvatske, odakle su sinoć dijelili slike iz noćnog provoda. Kao i ranije, i u noćašnjim objavama iz provoda hvalili su se luksuzom i skupim pićima, usprkos činjenici da je srpska policija za njima raspisala tjeralicu zbog organiziranja lanca prostitucije.

U cijeloj priči zanimljivo je, ističe Nova.rs, da su Panići Srbiju napustili samo nekoliko sati prije nego što su trebali biti uhićeni, te se postavlja pitanje jesu li dobili kakvu dojavu.

Intrigantno je također da su braća Panić sinovi Petra Panića, kuma Aleksandra Vučića. U Beogradu su još od ranije poznati pod divljanju na ulicama u skupocjenim automobilima i prijetnjama policajcima.

- Ja sam Vučićev kum, skinut ću ti uniformu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:00