SHOW U SKUPŠTINI

Srpska zastupnica iznijela ideju da Vučić bude doživotni predsjednik: ‘Što je smiješno? Mislim da su popustili lijekovi‘

Skupštinom se prolomio smijeh, a šef Skupštine Ivica Dačić opomenuo je ostale zastupnike

Draginja Vlk

 RTS 2/Screenshot

U Narodnoj skupštini Srbije monotono zasjedanje jučer je "začinila" svojim izlaganjem Draginja Vlk iz Srpske napredne stranke (SNS).

Naime, Vlk je tijekom svog obraćanja izjavila kako su njoj bliski ljudi vrlo zadovoljni načinom na koji Aleksandar Vučić vodi državu, te kako su je pitali na koji način bi se njemu mogao produžiti mandat - doživotno.

"Nebrojeno velik broj mojih prijateljica i rođakinja kažu da su izuzetno zadovoljne obraćanjem Vučića i zapravo su me pitale na koji način može da se produži mandat predsjedniku da vlada doživotno", iznijela je ideju je Vlk, na što se skupštinom prolomio smijeh, a šef Skupštine Ivica Dačić opomenuo je ostale zastupnike.

‘Što je smiješno?‘, ozbiljan je bio Dačić, a Vlk je nastavila: ‘Pa ne znam što je smiješno, mislim da su popustili lijekovi!‘

Inače, Vlk se ‘proslavila‘ kada je njezin selfie završio na naslovnicama turskih novina.

Naime, jednom je dobila poziv turskog veleposlanstva da kao jedina predstavnica Srbije bude počasna gošća na međunarodnom forumu lokalnih i regionalnih lidera u Ankari. Prvog dana predstavila se turskom predsjedniku Recepu Erdoganu i zamolila ga za fotografiranje nakon čega je u jednom intervjuu kazala kako je bio presretan kada mu je rekla da dolazi iz Srbije i to iz stranke na čijem je čelu Vučić.

No, Erdogan nije jedini šef države koji je Draginju lansirao na naslovnice. Naime, na cijepljenje protiv koronavirusa cjepivom Sputnik došla je odjevena u majicu s likom ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:43