UŽAS U SRBIJI

Stanari u šoku nakon silovite detonacije, netko je postavio bombu?! Razvaljena su tri kata, poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, dvije su ozlijeđene, a sve se dogodilo na 4. katu zgrade u Ulici slobode.

Eksplozija u Smederevu

 Twitter

Eksplozija koja je potresla stambenu zgradu u srpskom gradu Smederevu bila je toliko snažna da se čula u radijusu od nekoliko kilometara, a dijelovi stolarije i fasade letjeli su na sve strane, piše portal Nova.rs.

Jedna osoba je poginula, dvije su ozlijeđene, a sve se dogodilo na 4. katu zgrade u Ulici slobode.

Područje oko zgrade bilo je blokirano satima nakon incidenta, a zdanju je nemoguće prići. Brojne policijske ekipe vrše očevid, a na terenu su i forenzičari.

Točan uzrok eksplozije i dalje se utvrđuje, a kako se neslužbeno doznaje do eksplozije je došlo u iznajmljenom stanu na zadnjem katu zgrade u kojemu su živjeli otac, sin, kći i unuka. Srbijanski mediji poput Blica pišu kako se špekulira da je u stanu netko aktivirao bombu, ali to su još neslužbene informacije. Postoji mogućnost i da je došlo do eksplozije plinske boce.

Vidjeli su je kako trči prema zgradi, dozivajući sina koji je bio u stanu.

- Stan te žene više ne postoji, ništa nije ostalo, sve je razvaljeno, dijelili su zid… No, srećom, sin joj je živ, izjavili su mještani dok su ekipe forenzičara obavljaju očevid.

Od siline eksplozije oštećena su tri kata u zgradi.

Cijela zgrada je evakuirana, a promet u tom dijelu grada je blokiran. Građa i su se sinoć spontano okupili u blizini mjesta eksplozije. Stanari su šokirani eksplozijom, ali nitko nije htio pred kamere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:41