OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE

Steve Jobs ima rak gušterače. Ostalo mu je šest tjedana života?

Fotografije snimljene 8. veljače prikazuju Jobsa mnogo mršavijeg nego prije, a u Enquireru tvrde kako ima svega 58 kilograma

Osnivač Applea Steve Jobs prije mjesec dana se povukao iz javnosti zbog problema sa zdravljem. Upravnom je odboru prepustio vođenje firme i u priopćenju istaknuo kako se mora pobrinuti za svoje zdravlje , ali prema dostupnim informacijama velikom geniju je preostalo svega šest tjedana života.

Na naslovnici National Enquirera pojavio se vidno mršaviji i očito bolestan, a iz tog tabloida navode kako Jobs ima rak gušterače te kako mu je preostalo vrlo malo vremena. Tim tvrdnjama u prilog idu i svjedočanstva zaposlenika Applea, koji tvrde kako se Jobs više ne javlja niti od kuće, te kako je u potpunosti zapostavio posao zbog problema sa zdravljem.

Fotografije snimljene 8. veljače prikazuju Jobsa mnogo mršavijeg nego prije, a u Enquireru tvrde kako ima svega 58 kilograma. Kosa mu je prorijeđena, vjerojatno zbog kemoterapije.

Svejedno, i ova nesreća dokazala je koliko je Apple snažan jer dionicama se vrijednost nije promijenila bez obzira na ovu alarmantu i šokantnu vijest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:19