Da bi okus bio bolji, na kroasan treba staviti maslac. Tijesto pritom treba biti toplo, a maslac u debelom sloju kako bi se u dodiru s kroasanom pretvorio u bogatu, slatkastu kremu. Moje pariške lekcije utopile su me u besramno koketiranje s Parizom. Opijena proljetnim danom, na jednom od gradskih bulevara pomislila sam da smo svi mi pomalo Parižani: volimo život i lijepe stvari, i tu čašu vina previše i zalogaje koji se tope od masnoće. Bila sam sjetna dok sam čekala vlak koji će me vratiti u London, ispunjena osjećajem da je vječito rivalstvo dvaju gradova odijeljenih La Mancheom neopravdano: Pariz je jednostavno ljepši grad.
Poslovni lounge na željezničkoj postaji Eurostara bio je prepun Francuza u odijelima - njihove konverzacije i Blackberry uređaji odavali su da su bank...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....