‘NIJE BILO VRIJEME‘

Što se zaista događa kad umremo? Muškarac kojeg su doktori vratili iz mrtvih otkrio fascinantno iskustvo!

Rekao je kako je bio mrtav nekoliko minuta prije nego što su ga liječnici krenuli reanimirati

Ilustracija

 Science Photo Library/Sciencephoto/Profimedia

To je pitanje na koje svi očajnički žele znati odgovor: što se događa nakon što umreš?

Sada je 55-godišnji muškarac iz Engleske podijelio svoje fascinantno iskustvo nakon što je vraćen u život s ruba smrti, piše Daily Mail.

Srce Kevina Hilla iznenada je prestalo kucati dok je bio u bolnici Derby Royal na liječenju od kalcifilaksije — neuobičajene bolesti kod koje se kalcij nakuplja u malim krvnim žilama masnog i kožnog tkiva.

Liječnici su ga prozvali ‘čudesnim čovjekom‘ zbog njegovog oporavka, a on je kazao kako ipak ‘nema svjetla prema kojemu treba ići‘ — iako je njegovo iskustvo ‘umiranja‘ i povratka u život bilo mirno.

‘Bio sam odvojen od svog tijela. Kao da sam bio u duhovnom carstvu - bio sam svjestan što se događa, ali sam bio spokojan.‘

Hill je operirao srce u siječnju 2022. zbog problema sa srčanim zaliskom, nakon čega mu se voda počela nakupljati u nogama, a potom je obolio od kalcifilaksije koja može uzrokovati krvne ugruške i bolne čireve na koži, što može dovesti do krvarenja.

Hill je kazao kako je izgubio pet litara krvi prije nego što mu je srce stalo te je bio mrtav nekoliko minuta prije nego što su ga liječnici krenuli reanimirati.

‘Znao sam da krvarim. Znao sam da je ozbiljno. Osoblje je ulazilo i izlazilo kako bi zaustavilo krvarenje.‘

Kevin je rekao da je sa strane promatrao bolničko osoblje kako ga pokušava spasiti.

‘Znao sam da sam umro. Bio sam odvojen od svog tijela. Onda sam samo zaspao i probudio sam se živ, a krvarenje je prestalo. Znao sam da nije vrijeme da umrem‘, kazao je pa rekao da ga je ovo iskustvo natjeralo da promijeni svoje prioritete.

‘Kad sam izašao iz bolnice, atmosfera u mojoj obitelji dramatično se promijenila.‘

Hill se gotovo potpuno oporavio i vratio se kući sa suprugom Camille (52).

‘U završnoj sam fazi oporavka. Desna noga me još uvijek malo boli, ali nije ni približno kao prije - znao sam plakati satima.

‘Moja razina boli prije je bila 100 od 10, a sada je pala na četiri. Svi su rekli da bih trebao biti mrtav.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 02:46