SRUŠILI PREDRASUDE

Stoji uspravno i govori ponosno o svom voljenom električaru: ‘Nekima smeta što je mali, meni je prilično muževan‘

Kaže da je tijekom godina često komentirana na društvenim mrežama i nazivana ‘divom‘
 Instagram/lizzylonglegs27

Influencerica Lizzy Jade Groombridge (29) i njen dečko električar James Hitchens (30) tvrde da vole rušiti predrasude o zastarjelim mišljenjima da muškarac mora biti viši od žene. Za The Sun je otkrila da ljudi često bulje u njih na ulicama Cornwalla, no oni ponosno koračaju jedno uz drugo.

Lizzy je visoka 190 centimetara dok je njen odabranik visine 176 centimetara. Kaže da je tijekom godina često komentirana na društvenim mrežama i nazivana "divom".

- James vidi da sam ja više od visine. Suprotno mišljenjima okoline, on je prilično muževan tip. Za mene biti "divovska žena" znači biti drugačiji i isticati se na hrabar i pozitivan način, rekla je influencerica.

Tvrdi da voli biti autentična i poticati visoke žene da nose štikle za sebe same, a ne za druge. Iako je u početku bila nesigurna i mislila da ne može biti s nekim nižim od sebe, naučila je voljeti svoju visinu i shvatila da je problem u društvu, a ne njoj.

- Kad sam bila mlađa, mislila sam da ću pronaći dečka višeg od sebe. Odlučila sam da neću graditi lažnu sliku sebe i svoje osobnosti na internetu, zaključila je Lizzy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:01