ŠOKANTNA SNIMKA

Stotine bijesnih Iračana nagrnulo na tinejdžericu i izbolo njezinog prijatelja: ‘Kur*o, dekoncentriraš motoriste!‘

Kazali su kako su 17-godišnjakinju napali jer je svojom odjećom dekoncentrirala motoriste na utrci

Napad na djevojku u Iraku

 Twitter

Na internetu se pojavila šokantna snimka na kojoj grupa muškaraca, na jednom moto događaju u Iraku, napada tinejdžericu jer nije bila odjevena ‘dovoljno čedno‘, piše Daily Mail.

Kazali su kak o su 17-godišnjakinju napali jer je svojom odjećom dekoncentrirala motoriste na utrci koja se održavala u iračkoj regiji Kurdistan.

Video koji se proširio društvenim mrežama snimio je jedan posjetitelj utrke, a prikazuje djevojku kako pokušava otići s mjesta događaja, no bijesna gomila kreće prema njoj nazivajući je kur*om, zbog čega ona počinje trčati kako bi im pobjegla.

Djevojka, inače državljanka Irana, nosila je crnu majicu, vestu i suknju.

Na snimci se vidi kako se ona udaljava od gomile pritom na licu držeći rubac, dok muškarci i dječaci nastavljaju vikati i snimati je svojim mobitelima.

Drugi video, objavljen na TikToku, prikazuje kako je u jednom trenutku okružuju motoristi, dok ih gledatelji potiču.

U sljedećem trenutku jedan je muškarac udara, a ona pada na parkirani automobil, dok je gomila brzo okružuje.

Mjesto na kojem su snimljeni uznemirujući prizori, poznat je po sportskim događajima te na njemu često ima i gledateljica. Djevojka, identificirana kao l. Tehrani, navodno je redovita posjetiteljica utrka.

Muškarci na ovoj konkretnoj utrci koja se vozila 30. prosinca, zahtijevali su da se djevojku udalji s događaja, izvijestio je kurdistanski Draw Media.

U društvu djevojke bio je i njezin prijatelj, A. Khanaq, koji joj je stao u obranu i pokušao je odvesti na sigurno.

Međutim, njega je pretukla i izbola bijesna rulja, izvijestio je The National News.

Zbog incidenta je privedeno 16 muškaraca kod kojih su pronađeni noževi i mačevi.

Incident se dogodio istovremeno dok u susjednom Iranu žene nastavljaju kidati svoje hidžabe, rezati kosu i prosvjedovati nakon smrti mlade Mahse Amini koja je privedena jer nije dovoljno pokrila kosu i koja je kasnije umrla u pritvoru.

Samo dan ranije, jedna je Iranka zatvorena na 10 godina pod optužbom da je ‘poticala prostituciju‘ nakon što je prosvjedujući skinula pokrivalo s glave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:49