TUGA U GRADAČCU

Stotine ljudi ispratile Nizamu, pred njenom kućom suze i jecaji: ‘Nitko na ovo ne može ostati ravnodušan‘

Tijelo stradale Nizame Hećimović građani su od kuće stradale prenijeli ispred džamije u Mionici kod Gradačca

Tisuće na ispraćaju Nizame Hećimović

 Screenshot X/

Brojni susjedi, prijatelji i rodbina okupili su se ispred kuće brutalno ubijene Nizame Hećimović kako bi joj odali počast.

Kako javljaju "Avazovi" reporteri, ispred kuće odjekuju jecaji i suze.

Tijelo stradale Nizame Hećimović građani su od kuće stradale prenijeli ispred džamije u Mionici kod Gradačca. Tu je klanjana dženaza ubijenoj ženi, a nakon toga će se izvršiti ukop.

image

Prijatelji i rodbina ispred kuće Nizame Hećimović

Screenshot/Dnevni Avaz

Na dženazi su se okupile stotine ljudi, kako bi posljednji put ispratile i odale počast prerano stradaloj ženi koju je ubio nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović, a građani će se kasnije okupiti na Trgu Alije Izetbegovića, u znak prosvjeda zbog izostanka sistemske podrške za ovu tridesetosmogodišnjakinju koju je na monstruozan način ubijena pred očima djeteta.

Gradačac je od petka obavijen u crno, a građani su ogorčeni trostrukim ubojstvom koje se dogodilo u njihovom gradu. Nitko na to ne može ostati ravnodušan, kažu oni.

“Građani se tužno osjećaju, stvarno. Ne samo građani, nego nema tko nije. I plakali smo i gledali smo….. Ovo je nezapamćena tragedija. To je nemoguće. Ne mogu shvatiti da čovjek može ubiti čovjeka“, kazala je jedna gospođa, piše N1.

“Ne znam što bih rekao. Nezahvalno je bilo što reći vezano za ovo. Svi smo ogorčeni, ožalošćeni. Kao građanin grada Gradačca, mislim da ćemo neopravdano dobiti epitet grada u kojem vlada nered, a to nije tako. Ne može jedan lik uprljati ime ovog grada“, rekao je građanin Gradačca nakon čega je izjavio da žrtvama želi spokojnu smrt te dodao da je poznavao dvojicu ubijenih muškaraca osobno, kao i roditelje brutalno ubijene đžene.

“Nitko na ovo ne može ostati ravnodušan“, rekao je gospodin iz Gradačca.

Danas je proglašen i Dan žalosti u Tuzlanskom kantonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:23