TRAGEDIJA KOD PRIJEDORA

STRAŠNA NESREĆA POTRESLA BiH Vlak naletio na auto i na mjestu ubio bračni par, njihovi suputnici, majka i sin (9), umrli u bolnici

 V.M.Tauber

Snijeg koji od noći sa subote na nedjelju neprestance pada u većem dijelu Bosne i Hercegovine prouzročio je poteškoće u prometu, no sve važnije ceste u toj zemlji su prohodne, izvjestili su tijekom dana auto-klubovi Federacije BiH i Republike Srpske.

Visina snijega je do podnevnih sati dosegnula između deset i trideset centimetara, a najviše poteškoća u prometu je preko planinskih prijevoja. Sva raspoloživa vozila i strojevi za čišćenje cestovnih službi su na terenu i prohodnost prometnica je osigurana, a kako se do kraja dana očekuje slabljenje snježnih padalina procjena je kako neće biti dodatnih poteškoća u odvijanju prometa.

Prije pogoršanja vremenskih uvjeta u subotu navečer u Prijedoru se zbila teška prometna nesreća čija je konačna bilanca smrt četiri osobe.

Tragedija se zbila kada je vlak na pružnom prijelazu naletio na osobni automobil.

U sudaru su na mjestu poginuli supružnici Refik (42) i Denisa (39) Veletanlić iz Bosanskog Novoga, a teško su ozlijeđeni njihovi suputnici u automobiliu, žena i njezin devetogodišnji sin. Iz Kliničkog centra u Banja Luci kamo su prevezeni u nedjelju je potvrđeno da su oboje protekle noći preminuli zbog težine ozljeda.

Nesreća se dogodila iza 16.30 sati u trenutku kada se vozilo marke Audi nalazilo na pružnom prijelazu "Trinaesta" u Prijedoru te je na njega naletio vlak, priopćili su iz Centra javne sigurnosti u Prijedoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 22:23