UBIO JE I SEBE

STRAŠNA OBITELJSKA TRAGEDIJA Na Fejsu objavio: 'Upucao sam svoju voljenu kćer, ženu i sestru, sada su svi u raju'

 Facebook

Kanadska policija istražuje navodni slučaj ubojstva i samoubojstva nakon što je jedan muškarac na vlastitom Facebook profilu napisao da je ubio svoju kćer, suprugu i sestru, a nedugo nakon objave jezivog statusa počinio je samoubojstvo.

Randy Janzen psljednji je status na Facebooku napisao u četvrtak, a u njemu je naveo da je svoju 19-godišnju kćer Emily ubio jer je cijelog života patila od migrena pa je stalno bila depresivna. U statusu, koji je na društvenoj mreži osvanuo oko podneva, Janzen je napisao da je ubio i svoju suprugu jer 'majka nikada ne bi smjela čuti vijest o smrti vlastita djeteta', a zatim je smaknuo i sestru da ne bi morala živjeti sa stidom zbog njegovih upravo počinjenih krvnih delikata.

'Učinio sam nešto najgore zamislivo. Prvo, spomenut ću moju dragu, slatku, voljenu kćer Emily. Najbolja djevojčica koju bi svaki roditelj mogao poželjeti... Emily je bila sjajna u svemu, ali pomalo je morala odustati od gotovo svega zbog migrena. Nisam siguran da itko zna kakve je bolove Emily svakoga dana trpjela i koliko je duboka depresija u koju je pala zbog migrena. Emily je pokušala sve kako bi joj bilo bolje, ali čini se da joj ništa nije pomagalo. Uzeo sam pištolj, upucao je u glavu i oslobodio je migrena. Ona sada lebdi u oblacima na ovo sunčano poslijepodne', napisao je Janzen.

'Zatim sam upucao Laurel jer majka nikada ne bi smjela čuti vijest da joj je dijete umrlo. Nekoliko dana poslije upucao sam i moju sestru Shelly jer nisam htio da ostane sama živjeti sa stidom koji sam prouzrokovao. Moja obitelj sada više ne pati i otišla je u raj', dodao je Janzen.

Nekoliko sati nakon što je status objavljen, policija je pronašla jednu od žrtava u kući u predgrađu Vancouvera. Druga je ophodnja u jednoj drugoj kući zatekla još uvijek živog Janzena, koji se zabarikadirao. Ubrzo se kuća zapalila i vjeruje se da je Janzen u njoj izgorio.

Foto: Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:31