ŠOKANTAN SLUČAJ

STRAŠNA SMRT ZAPANJILA DRŽAVU Troje djece izgorjelo u automobilu, žena bivše sportske zvijezde u agoniji nasred ulice vikala: 'Polio nas je benzinom!'

 
 Facebook

Bivši reprezentativac Australije u ragbiju, 42-godišnji Rowan Baxter, njegova supruga i troje djece izgorjeli su u požaru u njegovom automobilu u Brisbaneu.

Njegovo troje djece, 6-godišnja Aaliyah, 4-godišnja Laianah i 4-godišnji Trey poginuli su nakon što se oko 8.30 sati zapalio Baxterov SUV, a sumnja se da je upravo on izazvao požar, piše Daily Mail.

Baxterova supruga, 31-godišnja Hannah, uspjela je pobjeći iz zapaljenog automobila s teškim ozljedama te je prevezena u bolnicu. Međutim, ubrzo je i ona preminula.

Hitna pomoć je pomogla i jednom od prolaznika koji je pokušao prići zapaljenom automobilu te je pritom zadobio opekline lica.

Facebook

"Polio me benzinom", vikala je 31-godišnjakinja nakon što se izvukla iz automobila, tvrde očevici ovog stravičnog događaja. Kazali su i da su nakon zapaljenja automobila odjeknule četiri snažne eksplozije.

Rowan je preživio eksplozije te se naposljetku ubio nožem.

Kako navodi NZ Herald, 42-godišnjak je prije nesreće na svom Facebook profilu napisao nekoliko statusa koji bi se mogli protumačiti kao njegova oproštajna poruka, a na svom profilu je često i pisao da su mu djeca najveće blago.

Prema pisanju lokalnih medija, Rowan i Hannah vodili su bitku za skrbništvom nad djecom.

Facebook

Mnogi su na njegovom Facebooku primijetili snimku koju je Rowan objavio u kojoj odguruje djecu od sebe tijekom igre te su kazali kako se radi o grubom ponašanju, s obzirom na to da se na snimci vidi kako 42-godišnjak u jednom trenutku tijekom igre svog 4-godišnjeg sina prima za vrat i zabija mu glavu u krevet.

Njegovi prijatelji su pisali podržavajuće komentare ustvrdivši da uči djecu da očvrsnu, no nakon ovog događaja ti isti ljudi smatraju da je njegov čin ubojstva vlastite djece zastrašujuć.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 08:39