NESRETNA VOŽNJA BRODOM

Strašna tragedija u Australiji: U vodenom parku poginule dvije djevojke

Sjedile su na gumenoj cijevi napuhanoj zrakom koju je vukao brod i prilikom naglog skretanja udarile o drvo
 Facebook

Strašna se tragedija dogodila u rekreacijskom vodenom parku Goondiwindi u Queenslandu prilikom koje su dvije 16-godišnjakinje poginule, a jedna se 12-godišnjakinja još uvijek bori za život. A sve nekoliko tjedana nakon velikih i pogubnih poplava u tom dijelu zemlje .

Djevojke su se zabavljale na gumenoj napuhanoj cijevi koju vuče čamac. Ta je vrsta zabave u ponudi svim posjetiteljima vodenog parka, baš kao i mnoge druge. Prilikom vožnje, bord je naglo skrenuo i snažno odbacio cijev i tri djevojke u jednu stranu.

Kako nisu bile vezane za brod poput cijevi, poletjele su u zrak i udarile o drvo na obali od čega su Paris Wilson i njena prijateljica iz SAD-a Cameron O’Neill-Mullin na mjestu poginule, a mlađa sestra stradale Paris, Dodie Wilson, se bori za život.

Ovaj je vodeni park omiljeno mjesto provoda za turiste, ali i mještane. Stoga ih je ova tragedija iznimno pogodila, ali i mnoge otjerala od ikakve zabave u parku. I policija se umiješala u sve tako da se provodi istraga o cijelom događaju kao i sigurnosnim uvjetima u cijelom parku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:27