TROJE MRTVIH

Strava na Floridi: Uhićen muškarac (19) koji je u suludom pohodu ubio novinara i curicu (9)

Naoružani muškarac otvorio je vatru na dvoje televizijskih novinara koji su izvještavali s mjesta drugog ubojstva

Keith Melvin Moses i John Mina

 Profimedia

Naoružani muškarac otvorio je vatru na dvoje televizijskih novinara koji su izvještavali s mjesta drugog ubojstva u predgrađu Orlanda na Floridi, ubivši jednog novinara i ranivši drugog, priopćile su tamošnje vlasti, a prenosi Reuters.

Osumnjičenik je identificiran kao Keith Melvin Moses, ima 19 godina, a uhićen je nedugo nakon pucnjave. Moses je također optužen za dvije druge pucnjave u kojima su ubijene 9-godišnja djevojčica i žena u 20-ima, izjavio je na konferenciji za novinare šerif okruga Orange John Mina.

Dva novinara napadnuta su u Pine Hillsu, predgrađu Orlanda, a radi se o reporteru i fotografu kabelske televizije Spectrum News 13, koja je u vlasništvu Charter Communicationsa.

Očekuje se da bi Moses mogao biti suočen s optužbama za taj napad, kao i za smrtonosno pucanje u devetogodišnju djevojčicu i ranjavanje njezine majke u njihovoj kući otprilike u isto vrijeme kada su novinari napadnuti, rekao je Mina.

Osumnjičenik je nekoliko sati ranije u vozilu ubio i jednu ženu, navodi se u priopćenju.

Mina je rekao da nije utvrđen motiv ni za jednu od pucnjava, ali je rekao da se vjeruje da je Moses bio poznanik prve žrtve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 08:38