DRAMA U VRAGOLIJI

Strava na Kosovu: Autobus pun maturanata sudario se s automobilom i kamionom, ozlijeđeno 30 osoba

Autobus je prevozio učenike iz Preševa sa ekskurzije iz Albanije, rekao je gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi

Printscreen /Indeksonline

Stravični prizori teške prometne nesreće stižu s Kosova gdje su se u poslijepodnevnim satima na cesti Priština -Peć kod mjesta Vragolija sudarili autobus, automobil i kamion. Kako javlja beogradski Blic, autobus je prevozio učenike koji su bili na ekskurziji u Albaniji. Ozlijeđeno je najmanje trideset osoba.

Glasnogovornik kosovske policije Bajram Krasnići priopćio je da je u nesreći ozlijeđeno 30 osoba i da su medicinske ekipe stigle na teren.

- U 15.50 sati policija je obaviještena on ezgodi koja se dogodila na cesti Priština-Peć. U udesu su sudjelovali autobus stranih registarskih oznaka, kamion domaćih registarskih oznaka i automobil. Na lice mjesta izašle su nadležne policijske jedinice. U nesreći je ozlijeđeno 30 osoba - rekao je Krasnići.

Autobus je prevozio učenike iz Preševa sa ekskurzije iz Albanije, rekao je gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi, koji je rekao da su maturanti i svi ostali dobro i da je pričinjena samo materijalna šteta, prenosi Blic lokalni medij Kljan Kosova.

- Dragi roditelji, maturanti i svi ostali su dobro. Općina je zajedno sa agencijom preduzela hitne mjere da osigura transport. Bit ćemo tu za njih za sve što im treba - poručio je Arifi u poruci na Fejsbuku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2023 12:45