NOĆNA MORA

Strava na vjenčanju: Zbog jezive scene prekinuli prvi ples! ‘Ovo smo otkrili ispod moje haljine, sisale su krv...‘

Madeleine je krvari iz noge jer se na fotografiji vidi maramica iznad koljena

Mladenku napale pijavice

 Tiktok/screenshot/

Savršeno vjenčanje zahtijeva puno planiranja, novca i stresa kako bi zaljubljeni par prošao bez problema na veliki dan. No san jedne mladenke pretvorio se u noćnu moru baš kad je počeo prvi ples s njezinim novim mužem.

Australka Madeleine Weiss na internetu je podijelila kratki snimak prvog plesa, a ono što se na njemu može vidjeti iznenadilo je mnoge.

"Ovo smo otkrili ispod moje haljine nekoliko minuta nakon našeg prvog plesa...", napisala je dok je kamera snimila njezinu krvlju umrljanu vjenčanicu.

Činilo se da Madeleine krvari iz noge jer se na fotografiji vidi maramica iznad koljena.

„To je pijavica! Uvijek postoji nešto što ne ide baš kako treba na vašem vjenčanju, zar ne?”, napisala je.

Kasnije je objasnila da je pronašla još dvije pijavice - jednu pod nogama i jednu u predjelu koljena, za koje je sumnjala da su joj čak tri sata sisale krv.

Ubrzo je stiglo objašnjenje.

“Uhvatila sam ih dok smo se fotografirali. Išli smo u prirodu, gdje je bilo blato i visoka trava i mislim da su mi se tamo zalijepile. Plesala sam na podiju kad me svekrva zgrabila i rekla: “Pođi sa mnom”. Otišle smo u WC, tamo mi je zadigla haljinu i pokazala krv. Mislila sam da sam dobila menstruaciju, a onda mi je pokazala pijavice!”, opisala je Madeleine događaj koji joj je skoro pokvario vjenčanje.

@madalyn.wise There’s always something that doesn’t go quite right at your wedding, right? ???‍♀️ #leech #weddingtiktok #wedding #weddingnightmare #foryoupage #fyp #ohno ♬ Oh No - Kreepa
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. prosinac 2023 11:28