TRAŽI SE

STRAVIČAN VIDEO, FBI moli za pomoć: Ova je žena silovala 5-godišnje dijete! Sve je snimila i objavila na internetu

 U.S Immigration and Customs Enforcament

WASHINGTON - U SAD-u intenzivno tragaju za ženskom osobom koja je osumnjičena za snimanje i distribuiranje pornografskog sadržaja s maloljetnikom. Sve koji imaju bilo kakve informacije o identitetu te žene FBI moli da se odmah jave u obližnju policijsku postaju.

Dejvojka je stara između 23 i 29 godina, a na internetu se pojavila snimka spolnog odnosa nje s djetetom starim maksimalno 5 godina.

Istražitelji vjeruju kako je snimka na internet postavljena oko 27. studenog te se strahuje da je nesretno dijete još uvijek izloženo seksualnom zlostavljanju.

Žena na snimci je srednje građe sa zelenim očima i smeđom kosom. Ima madež na lijevom bedru i piercing na jeziku.

Pretpostavlja se da je video snimljen u SAD-u i da su žrtva i zlostavljačica još u zemlji

FBI je dojavu o filmu primio od danske policije. Slika djeteta je predana Nacionalnom centru za nestalu i iskorištavanu djecu i oni sada rade na utvrđivanju identiteta žrtve.

Policija se prošle godine susrela sa sličnim slučajem. Muškarac Michael Freeman je, nakon što se na internetu pojavila snimka i policija ga uspjela identificirati, priznao da je seksualno zlostavljao svoje dvije kćeri. Snimio je seksualni odnos sa svojom 9-godišnjom kćeri dok je sve to promatrala njegova 6-godišnja kći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 21:10