KAZNA ZA NEPODOPŠTINU

Stravičan zločin u Francuskoj: Otac bacio trogodišnjeg sina u perilicu rublja i ubio ga!

Susjedi su kazali kako je dječak sustavno zlostavljan, te da ga je otac zaključavao u kuhinjski ormarić i ostavljao na prozoru umotanog u deku

33-godišnji Francuz optužen je za ubojstvo nakon što je u petak navečer navodno svog trogodišnjeg sina ubacio u perilicu rublja i uključio je, piše DailyMail .

Christophe Champenois, iz Meauxa u blizini Pariza, navodno je do gola skinuo sina Bastiena i ubacio ga u perilicu kako bi ga kaznio za nepodovštinu u vrtiću, kad je Bastien prijateljev crtež bacio u WC školjku.

Plavokosi, anđeoski dječak, kako su ga opisali susjedi, preminuo je od teških ozljeda glave.

Dječakova majka Charlene (25) izbavila je promrzlog sina iz perilice, piše francuski list Le Parisien . Majka je zatim otrčala to susjede Alice i rekla da je Bastien pao niz stepenice.

"Uzela sam ga u ruke. Njegovo tijelo bilo je hladno i djelovalo je poput krpene lutke", rekla je susjeda za Le Parisien .

"Osjetila sam kako mu je srce zakucalo posljednji put prije nego li je preminuo".

Bastienova petogodišnja sestra Maud, povjerila se susjedinom suprugu kako to nije prvi put da je otac Bastiena za kaznu bacio u perilicu rublja.

Susjedi su za novine kazali kako je dječak sustavno zlostavljan, te da ga je otac zaključavao u kuhinjski ormarić i ostavljao na prozoru umotanog u deku.

"Bastien je bio neželjeno dijete", tvrdi njegova baka Evelyne.

"Na dan kad je Bastien rođen, njegov otac cijelu je noć proveo pijući u barovima. Kad sam mu rekla da je dobio sina, rekao je da ga ne želi", rekla je Evelyn.

Sudac u gradiću Meauxu naredio je istragu protiv oca Christophea zbog ubojstva trogodišnjeg sina, te optužio njegovu suprugu, majku sedmero djece, za nedjelovanje s ciljem sprječavanja zločina.

Oboje se nalaze u pritvoru, a preživjela djeca su zbrinuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 03:33