TRAGEDIJA NA TURNIRU

Stravična nesreća bogatog nasljednika: Pokušao spasiti voljenu zaručnicu pa tragično poginuo

Skočio je u vodu kako bi spasio svoju zaručnicu, koju je kapetan broda slučajno srušio, a taj je skok bio koban...

Juan Carlos Escotet Alviarez sa zaručnicom

 Twitter

Sin španjolsko-venezuelanskog milijardera poginuo je u strašnoj nesreći na brodu na Floridi, nakon što ga je osakatio propeler plovila tijekom jednog natjecanja u ribolovu, kada je skočio u vodu kako bi spasio svoju zaručnicu, koju je kapetan broda slučajno srušio.

Juan Carlos Escotet Alviarez (31) pokušavao je spasiti svoju zaručnicu koju je kapetan slučajno gurnuo s broda dok je pokušavao pomoći jednom dječaku s korištenjem štapa za pecanje. Andrea Montero (30) na kraju je uspješno izvučena iz vode, no njezin je voljeni zaručnik smrtno stradao. Par, koji se trebao vjenčati u studenom ove godine, sudjelovao je na ribarskom turniru čiji je domaćin bio Ocean Reef Club.

image

Juan Carlos Escotet Alviarez sa zaručnicom

Twitter

Alviarezov otac Juan Carlos Escotet (62) osnivač je venezuelanske banke Banesco i, prema Forbesu, vrijedan je 3,5 milijardi dolara. Sin je diplomirao na Sveučilištu u Miamiju i bio je član upravnog odbora američkog odjela Banesca. Obitelj nije željela komentirati ovu tragediju, piše Daily Mail.

Bankarev nasljednik bio je ljubitelj natjecanja u ribolovu, a često je na njega odlazio sa svojom zaručnicom i prijateljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. prosinac 2023 06:39