OKRUTNOST NA (NE)DJELU

STRAVIČNA SNIMKA: Djevojka iz BiH baca žive psiće u rijeku! Brat sve to snima.

ZAGREB - Točno tjedan dana nakon što je Veliku Britaniju šokirao video žene koja je iz čista mira podigla mačku s ulice i bacila je u kontejner , na internetu se pojavila još brutalnija snimka okrutnosti nad životinjama.

Snimka koja je toliko stravična da je odmah uklonjena sa servisa You Tube, navodno je snimljena u bosanskohercegovačkom Bugojnu. Vijest ilustriranu šokantnim fotografijama je prenio i engleski Daily Mail koji ipak tvrdi da je sve snimljeno u Hrvatskoj.

Na snimci je prikazana djevojka plave kose odjevena u crvenu trenirku s kapuljačom kako iz kante vadi štence i baca ih u rijeku. Da stvar bude gora sve je popratila zvucima oduševljenja.

Iako je uklonjena s YouTubea, korisnici stranice 4chan sada nastoje utvrditi identitet djevojke, kao što su otkrili tko je gospođa koja je bacila mačku u kantu.

Korisnici 4chana tvrde da djevojka i snimatelj dolaze iz Bugojna, a na jednom se hrvatskom forumu navodno javio i sam snimatelj - brat djevojke koja je bacala.

Ubijanje psića objašnjava ustvrdivši da se u njegovom dvorištu okotila kuja "koja na sebi nosi milijune bolesti", pa su "zbog očuvanja svog zdravlja i ostalih" odlučili baciti psiće u rijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:56