SUROGAT-BEBE

Striptizeta ima 21 dijete, a bogati muž joj je završio u zatvoru: ‘Osjećaj usamljenosti me ne napušta‘

Priznala je i da troši više od 90 tisuća eura godišnje na 16 dadilja koje žive s njom

Bračni par ima 21 surogat-bebu

 Profimedia

Bivša striptizeta, koja je sa svojim suprugom milijunašem dobila 21 surogat-bebu prije nego što je on uhićen pod optužbom za pranje novca, otkrila je da joj je teško fokusirati se na ‘pozitivnu stranu života‘ dok se nada njegovu povratku iz zatvora.

Kristina Ozturk (25), koja živi u Batumiju u Gruziji, potrošila je više od 168 tisuća eura na surogatstvo u razdoblju između ožujka 2020. i srpnja 2021., a priznala je i da troši više od 90 tisuća eura godišnje na 16 dadilja koje žive s njom.

Kristina je već imala jedno dijete iz prethodne veze kada je na odmoru upoznala svog supruga, turskog biznismena Galipa Ozturka (57), koji je vlasnik autobusnog prijevoznika Metro Turizm. Par se vjenčao i namjeravao zajedno imati 105 surogat beba, prenosi Daily Mail.

Ti su planovi stavljeni na čekanje nakon što je Galip uhićen pod optužbom za pranje novca i krivotvorenje dokumenata u svibnju. Već je pobjegao iz Turske 2018. nakon što mu je žalbeni sud potvrdio doživotnu kaznu zatvora u vezi s ubojstvom iz 1996. godine.

image

Bračni par ima 21 surogat-bebu

Profimedia

Majka 22 djece otkrila je u potresnoj objavi na Instagramu da se još uvijek nada Galipovu sigurnom povratku i dodala da joj je bilo teško održavati njihovu zajedničku stranicu na Instagramu otkako joj je suprug uhićen.

"Mnogi od vas primijetili su da mi je zbog događaja koji se trenutno događaju u našoj obitelji teže održavati našu Instagram stranicu", napisala je u objavi na Instagramu, gdje je prati 228 tisuća pratitelja. "Teško je pričati o nekim obiteljskim stvarima ili radostima dok su mi misli daleko i samo čekam da se moj suprug vrati kući. Sigurna sam da će taj dan uskoro doći, a u međuvremenu, samo vam se želim zahvaliti za podršku i lijepe riječi", dodala je.

Govoreći o suprugovim problemima sa zakonom ranije ove godine, Kristina je priznala da nije mogla ‘podnijeti njegovu odsutnost‘.

Krajem svibnja objavljena je snimka na kojoj se vidi kako specijalci upadaju u Galipov hotel na obali Gruzije nakon njegova uhićenja. Uhićenje je potvrdila i glasnogovornica gruzijskog ministarstva financija Nato Natroshvili.

"Osjećaj usamljenosti ne napušta me čak niti uz toliki broj bliskih ljudi. Navikla sam da je moj suprug uvijek kod kuće, uvijek u blizini. Kako je posljednjih godina radio isključivo od kuće, preko dana smo se stalno družili. Navečer, kad bismo stavili djecu u krevet, stalno smo razgovarali. Kada bih otišla u Tbilisi ili Istanbul, satima bismo razgovarali telefonom, i to po cijelu noć", priznala je.

"Sada mi je teže nego ikada prije, ne mogu podnijeti tišinu, ne mogu podnijeti to što ga nema, ne mogu spavati i buditi se sama, ne mogu gledati u njegovo prazno radno mjesto... Ne mogu vidjeti njegov osmijeh, ne mogu čuti njegov glas, ne mogu uživati u njegovu zagrljaju", dodala je tužno.

Ubrzo nakon Galipova uhićenja, Kristina je priznala da je teško objasnila najstarijoj kćeri Viki što se dogodilo. Mlada majka, koja navodno živi u vili na tri kata sa svojom obitelji, ranije je rekla da su se ona i Galip odlučili za surogat-majke jer su željeli imati što je moguće više djece. Tako je njihovo prvo dijete, Mustafa, rođen 10. ožujka 2020., dok je posljednja prinova Judy stara samo tri mjeseca te im je to 21. zajednička beba.

"Jednu vam stvar mogu reći - moji dani nikada nisu dosadni. Svaki je dan drugačiji, od planiranja rasporeda do odlaska u kupovinu za moju obitelj", rekla je u nedavnom intervjuu.

Kristina tjedno potroši oko četiri tisuće funti na potrepštine za bebe, uključujući 20 paketa pelena. Dadilje ovog bračnog para rade četiri dana u tjednu i sve žive u kući, a njihove spavaće sobe sadrže vlastitu kuhinju te se nalaze u blizini djece.

"Svakoj dadilji nije ‘dodijeljeno‘ određeno dijete, nema vezanja. Tijekom dana, naravno, za određeno dijete odgovorna je određena dadilja. Ali tijekom tjedna se one mijenjaju", otkrila je Kristina koja tvrdi da sa svakim djetetom ona sama ima posebnu vezu.

Kristina i Ozturk imaju Mustafu (19 mjeseci), Mariam (18 mjeseci), Ayrin (18 mjeseci), Alisu (18 mjeseci), Hasana (17 mjeseci), Judi (17 mjeseci), Harper (16 mjeseci), Terezu (16 mjeseci), Huseyina (16 mjeseci), Annu (15 mjeseci), Isabellu (15 mjeseci), Ismaila (14 mjeseci), Mehmeta (14 mjeseci), Ahmeta (14 mjeseci), Alija (13 mjeseci), Kristinu (13 mjeseci), Saru (godina dana), Lokmana (godina dana), Galipa (11 mjeseci), Oliviju (9 mjeseci) i Judy (tri mjeseca).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:51