PREVIŠE I ZA RUSE

Suprug šefice Russia Todaya doživio slom živaca u eteru: ‘Nemamo muda! Koji je ono bio BDP Džingis-kanovih Mongola?!‘

Tigran Keosajan nije ni približno poznat kao njegova supruga pa je nedostatak popularnosti prisiljen nadomještati suludim tezama

Tigran Keosajan

 /Screenshot Twitter

Tigran Keosajan, kremaljski propagandist koji je radikalan u onoj mjeri da pripada posebnom soju ruskih vojnih jastrebova gostovao je u notornoj emisiji koja se od početka invazije vrti na tamošnjoj državnoj televiziji.

Keosajan je suprug Margarite Simonjan, glavne direktorice Russia Todaya. Keosajan nije ni približno toliko poznat kao ona, pa je prisiljen nedostatak popularnosti nadomještati upravo suludim tezama.

U posljednjem divljanju Ruse je usporedio s Mongolima raspravljajući o tome da je u novim geopolitičkim odnosima jedina stvarna valuta vojna sila.

"Mi smo u svetom ratu, a konstatno nas se ponižava! Imamo pravo na osvetu, za to se pravo zalaže svaki ruski građanin, uključujući i mene.", divljao je Keosajan. "Nuklearna sila ne može biti poražena u nijednom ratu - ako vodstvo te zemlje ima mu*a da upotrijebi nuklearno oružje! Nuklearna sila ne može izgubiti jer ako izgubi, onda s njom gubi i cijeli svijet."

Potom je reagirao na tvrdnje kontroverznog američkog novinara Michaela Bohma. Bohm je novinar koji već više od desetljeća živi i radi u Moskvi, a blisko surađuje i s glavnim Putinovim trbuhozborcem, Vladimirom Solovjevim.

"Njima se sve vrti oko novca - pa pokažimo im onda. Novac je u vlasništvu nekolicine milijardera, kraljeva hedge fondova, ako im priprijetimo, ako oni sami shvate da bi mogli nestati u nuklearnom ratu, pozvat će onog starca kojeg drma Alzheimer: "Djedice, vrijeme je da nazoveš Putina!" Podsjetite me, kakav je bio BDP Mongola?? Imali su konje, kamenje i strijele, a pokorili su svijet!", objasnio je Keosajan svoje viđenje ekonomije uspoređujući Putinovu invaziju s mongolskim hordama otprije pola tisućljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:09