STRAVIČAN SLUČAJ

Suprug Srpkinje koja je nestala u SAD-u optužen za njezino ubojstvo: Pretraživao ‘kako se riješiti tijela žene‘

Brian je nakon Aninog nestanka na internetu pretraživao ‘kako se riješiti tijela žene‘ i kupio hrpu sredstva za čišćenje

Ana i Brian Walshe

 Facebook

Brian Walshe optužen je za ubojstvo svoje supruge Ane Walshe, koja je nestala 1. siječnja 2023. godine, piše srbijanski portal Telegraf.

U srijedu bi se trebao naći pred sudom u Queensu u New Yorku kako bi se izjasnio o optužbama.

Tijekom saslušanja prošlog tjedna, nijekao je da je umiješan u nestanak supruge Ane, inače porijeklom iz Srbije. Njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Kako je Jutarnji već pisao, ova stravična priča počinje u novogodišnjoj noći kad je Ana posljednji put viđena, nakon čega je njezinom suprugu trebalo čak tri dana da prijavi njezin nestanak. To je učinio tek kad je nestanak prijavio i Anin poslodavac, nakon što ona nije otišla na dogovoreno poslovno putovanje.

U međuvremenu je Anin suprug Brian uhićen zbog ometanja istrage, a kasnije su u njihovoj kući u Cohassetu pronađeni i stravični dokazi poput krvavog noža.

Također je otkriveno da je Brian nakon Aninog nestanka na internetu pretraživao ‘kako se riješiti tijela žene‘, a u jednoj je trgovini za 450 dolara u gotovini kupio hrpu sredstva za čišćenje i dezinfekciju.

Nestanak Ane Walshe izazvao je velik interes američke javnosti, ali i medija u regiji koji pišu i o njezinom djedu, nekadašnjem socijalističkom moćniku i Titovom generalu, Nikoli Ljubičiću.

Ana i Brian imaju troje maloljetne djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 04:15