LJUBAV BOLI

SUPRUGA NA NOVOPEČENOG MUŽA POTEGNULA PIŠTOLJ I ZAPUCALA Brak nije izdržao niti nekoliko sati, policija: 'Bojimo se da je vaš medeni mjesec gotov'

 
 Profimedia, Panthermedia

Mladenka iz Tennesseeja uhićena je nakon što je iz vjenčanice izvukla pištolj i zaprijetila novom mužu samo nekoliko sati nakon vjenčanja, piše BBC.

Kate Elizabeth Prichard (25) navodno je svom novopečenom mužu na glavu prislonila pištolj kalibra 9mm te povukla okidač. Pištolj u tom trenutku nije bio napunjen, međutim Prichard je navodno poslije napunila pištolj i pucala u zrak.

MURFEESBORO POLICIJA
Kate Elizabeth Prichard

Svjedoci okršaja mladenaca policiji su rekli da se par prije oružanog sukoba ispred motela u mjestu Murfreesboro svađao pod utjecajem alkohola.

Policijski načelnik Kyle Evans u ponedjeljak je rekao da mladenci nisu surađivali s policijom. 'Mladenka je iz haljine izvukla pištolj kalibra 9mm. Uperila ga je prema glavi svog muža i povukla okidač', rekao je načelnik Evans. 'Policajci koji su intervenirali rekli su muškarcu da je njihov medeni mjesec gotov te da njegova supruga ide u zatvor.'

Evans je dodao da je mladenka pokušala pištolj sakriti u toaletu motela.

Prichard je prijavljena zbog obiteljskog nasilja te je odvedena u zatvor. Nakon što je uplatila 15 tisuća dolara jamčevina, puštena je da se brani sa slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:05