VELIKA TUGA

SUZE I ŠOK U OSNOVNOJ ŠKOLI Dječak na velikom odmoru pao na glavu i na mjestu umro

Razred, ilustracija
 Nenad Dugi / CROPIX / CROPIX

U osnovnoj školi Musa Ćazim Ćatić u Zenici smrtno je stradao 11-godišnji dječak H.M. i to u nesreći koja se dogodila na velikom odmoru za vrijeme naguravanja s njegovim vršnjacima, piše Dnevni avaz .

Dječak je navodno pao na pod, udario se u glavu te je preminuo od posljedica udarca. Policijski je očevid još uvijek u tijeku, a pred školu dolaze roditelji po djecu.

Stručna suradnica u Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona Azra Isaković potvrdila je da je dječak H.M. (2003.) smrtno stradao za vrijeme odmora.

- Odmah po saznanju dežurna tužiteljica izašla je na očevid zajedno s pripadnicima MUP-a Zeničko-dobojskog kantona radi utvrđivanja činjenica, pojasnila je Isaković, dodavši kako je istraga u tijeku.

Prema nalogu Kantonalnog tužilaštva, sutra će biti obavljena obdukcija, a o rezultatima će javnost biti obaviještena.

Esad Ćorović, direktor Osnovne škole izjavio je kako je do nesreće došlo za vrijeme velikog odmora te je naveo da je istraga o nesreći u tijeku.

Roditelji su tijekom poslijepodnevnih sati dolazili po djecu, koja su u šoku i suzama izlazili iz učionica. U drugoj smjeni u ovoj školi se odvija nastava, ali su učenici i profesori u šoku zbog jutrošnjeg događaja. Održan je izvanredni sastanak uprave i Nastavničkog vijeća, a školu su posjetili čelni ljudi sindikata i ministarstva obrazovanja, Vlade ZDK i Općine Zenica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 21:24