NESTAŠNI KINEZI

ŠVEDSKI GIGANT MIJENJA PRAVILA ZBOG GNJUSNOG VIDEA KOJI JE POSTAO VIRALAN Najavljuju se jače mjere sigurnosti

 
 FEATURECHINA / Newscom / Profimedia

Robna kuća Ikea je priopćila da će poduzeti jače mjere sigurnosti u svojim prodavaonicama u Kini nakon što se po internetu počeo širiti eksplicitni video žene koja masturbira u toj robnoj kući.

Na tom se viralnom videu vidi polugola žena kako se samozadovoljava na različitim sofama i krevetima u toj prodavaonici namještaja, dok drugi kupci prolaze trgovinom, nesvjesni toga što se događa.

Necenzurirane verzije te videosnimke su uklonjene s kineskih društvenih mreža, no odgovor švedske tvrtke na taj video pregledan je čak devet milijuna puta.

'Snažno se protivimo i osuđujemo ovakvo ponašanje. Odmah smo to prijavili policiji u gradu u kojem se nalazi ta naša poslovnica', priopćeno je iz Ikee, no nije otkriveno gdje se to točno dogodilo.

Iz Ikee su najavili i kako će poduzeti jače sigurnosne mjere, a kupce su zamolili da u njihovim trgovinama razgledaju na civiliziran način.

Identitet žene koja je sudjelovala u ovom incidentu nije poznat, kao ni identitet osobe koja ju je snimala.

Neki korisnici kineskih društvenih mreža smatraju d ase radi o staroj snimci, s obzirom da na njoj nitko ne nosi zaštitnu masku za lice, što znači da se sve možda dogodilo prije izbijanja epidemije koronavirusa.

'Ova žena je tako hrabra! Jednostavno je to učinila usred bijelog dana', jedan je od komentara na društvenoj mreži Weibo, koji je dobio čak 8.000 lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2023 04:23