SNIMLJENA U KLUBU

Svi pričaju o finskoj premijerki na ludom tulumu: Pila i plesala kao da sutra ne postoji, bez straha od ‘kanonade kapljica‘

Sanna Marin viđena je na večeri u restoranu Grotesk u Helsinkiju, odakle se prebacila u noćni klub Butchers, gdje je ostala do 4 sata

Sanna Marin

 TWITTER

Finska premijerka Sanna Marin (36) viđena je kako do ranih jutarnjih sati pije pivo i pleše s prijateljima u noćnom klubu Butchers u Helsinkiju. Očito nimalo opterećena pandemijom i novom varijantom koronavirusa, omikronom, oko koje se diljem svijeta diže histerija, vani je ostala sve do 4 sata ujutro, prenosi Daily Mail.

Prije toga premijerka je bila na večeri u restoranu Grotesk, a poslije se sa suprugom Markusom Räikkönenom i njihovim prijateljima nastavila družiti u spomenutom klubu, izvijestile su lokalne novine Seiska.

- Sjedila je s prijateljima i činilo se kako se svi dobro zabavljaju. No, bilo je očito da su Sannu ipak malo uznemirili ljudi koji su buljili u nju. Na kraju večeri društvo je okružilo premijerku, valjda kako bi se osjećala ležernije u klubu - prepričao je jedan od gostiju.

Inače, u Finskoj je zasad detektiran samo jedan slučaj zaraze omikronom, a zemlja se i inače može pohvaliti jednom od najnižih stopa infekcije covidom-19 u Europi. U subotu su imali 1277 novih slučajeva zaraze, dok je, primjerice, u Njemačkoj taj broj iznosio čak 56.739.

Inače, Finska je prošloga tjedna najavila kako će se protiv covida morati cijepiti svi u zdravstvenom i socijalnom sustavu. Vlada također inzistira na pojačanom testiranju, a preporučuje se i rad na daljinu gdje god je to moguće. Osim toga, zahtijeva se da svi putnici koji dolaze u zemlju imaju covid certifikat koji pokazuje da su cijepljeni, a oni bez njega morat će se testirati na covid-19.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2023 23:37