SAMO U RUSIJI

Svjetla trepere kao u horor filmu, žena kreće prema mužu... Pogledajte bizarni spot kojim Putin poziva Ruse na izbore

Bizarni predizborni spot snimila je Putinova propagandna mašinerija

Vladimir Putin

 Sopa Images/Sipa Press/Profimedia/Sopa Images/sipa Press/profimedia

Bizarni predizborni spot snimila je Putinova propagandna mašinerija kako bi privukla glasače koji dvoje oko izlaska na birališta, prenosi Telegraph.

Spot koji se vrti na ruskoj televiziji počinje naizgled bezazlenim razgovorima mladog bračnog para. Dok priprema večeru, žena počinje suprugu postavljati jednostavna pitanja, poput "jesi li svratio do trgovine po namirnice", "jesi li oprao auto" te "jesi li išao glasati".

Iznenada se mijenja atmosfera kada suprug odgovori da ga nije briga za glasanje jer ne vidi smisao u tome. Nakon što je izgovorio te riječi, svjetla u kuhinji počinju treperiti kao u nekom horor filmu, a žena korača prema svom mužu s nožem u ruci.

Počinje govoriti o važnosti glasovanja na nadolazećim izborima referirajući se na niz beneficija koje ruska vlada daje obiteljima.

Poruka iz oglasa da je patriotska dužnost svakog Rusa glasati za Putina, koji će građanima pružiti dobar životni standard. Video završava tako što žena izbaci muža iz stana, a potom on hrli na glasačko mjesto i u zadnji čas ubacuje listić u glasačku kutiju. Završava sloganom "Glasaj za svoju budućnost".

Putin je u četvrtak pozvao građane da glasaju za njega u "teškom trenutku za Rusiju".

"Uvjeren sam da shvaćate kroz kakvo teško razdoblje prolazi naša zemlja, s kakvim smo složenim izazovima suočeni u gotovo svim područjima", rekao je Putin u obraćanju Rusima uoči glasovanja.

“Kako bismo na njih i dalje dostojanstveno odgovarali i uspješno prevladavali poteškoće, moramo i dalje biti složni i samouvjereni.”

Očekuje se da će Putin produžiti svoju vladavinu za još šest godina na predsjedničkim izborima koji počinju 15. ožujka, a traju do nedjelje 17. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 22:23