BURAN ODNOS

Talijanski princ: ‘Sponzoruša je, ali ju volim!‘; Bjeloruskinja: ‘Tuče me, ali i ja njega volim!‘

Par se povukao iz medija, no princ i dalje redovito izjavljuje svoju ljubav na Facebooku, dok manekenka inzistira da su još uvijek u vezi, unatoč međusobnim tužbama

Princ Giacomo Bonanno di Linguaglossa i Tanja Yashenko

 Giacomo Bonanno di Linguaglossa/Facebook

Bjeloruska manekenka koju njezin stariji dečko, inače talijanski princ, tuži da ga je iskoristila zbog njegovog novca, zanijekala je da je sponzoruša, piše Daily Mail.

Princ Giacomo Bonanno di Linguaglossa (51), romansu s Tanjom Jašenko (35) započeo je 2019. godine, no veza se pogoršala kada su oboje pokrenuli sudske procese jedno protiv drugog prošle godine, unatoč tvrdnji da su još uvijek zajedno.

Prava priroda njihove ljubavne veze obavijena je misterijem, a Ured javnog tužitelja u Rimu istražuje njihove tvrdnje dok par istodobno tvrdi da je, usprkos svemu, sretno zaljubljen.

Takav rasplet doveo je do tumačenja kako je princ, inače potomak plemićke kuće sa Sicilije, pod pritiskom da daje javne izjave u prilog svojoj djevojci, koja je pak optužena da je iskorištavala njegovo krhko psihičko stanje.

image

Giacomo Bonanno di Linguaglossa i Tanja Yashenko

Giacomo Bonanno Di Linguaglossa/Facebook

Jašenko je tužila princa prošlog ožujka, optužujući ga da ju je uhodio nakon što ju je obasuo darovima uključujući Mercedes vrijedan 70.000 funti, potrošenih 48.000 funti na noćenje u hotelu s doručkom u Rimu, skupocjeni nakit i 15.000 funti za stan u Rimu.

U prosincu je princ Giacomo odgovorio pravnom tužbom protiv Jašenko, tvrdeći da je bio traumatiziran nakon što ga je bivša supruga ostavila sa sinovima i otišla u SAD. Njegova bivša supruga kaže kako je prinčeva nova djevojka to iskoristila uzimajući njegov novac i imovinu.

Princ i dalje redovito izjavljuje svoju ljubav na Facebooku, a ona inzistira da su još uvijek u vezi, unatoč tome što se oboje još uvijek vuku po sudovima.

U najnovijem zapletu, odvjetnici gospođe Jašenko danas su objavili njeno priopćenje: "S čuđenjem i žaljenjem priznajem da je već neko vrijeme u tijeku nasilna medijska kampanja protiv mene, kako bih izgledala kao beskrupulozna žena navikla na udoban i bezbrižan život ovisan o bogatim muškarcima", napisala je te dodala: "Snažno odbacujem ove klevetničke optužbe kao neovisna i samodostatna žena, koja je svoje životne i radne projekte provodila bez ičije pomoći, a svakako i prije nego što sam upoznala Giacoma, koji je već opovrgnuo apsurdne optužbe protiv mene".

"Želim naglasiti da se odnos s mojim partnerom nastavlja mirno, iako u skladu s velikim stanjem tjeskobe i iscrpljenosti koje stvara ovaj apsurdni i neshvatljivi medijski progon", rekla je Jašenko.

I princ Giacomo pokušao se ograditi od vlastite tužbe, objavivši na Facebooku ranije ovog mjeseca: "Želio bih se javno ispričati svojoj partnerici Tanji Jašenko za svoje lažne izjave".

"Nisam se svađao sa svojom djevojkom. Novine su pretjerale sa svojim fantazijama. Želio bih objasniti da je ljubomora veliki razlog za moje postupke. No, darove koje sam dao ne želim natrag... Ispričavam se za svoje pogreške", rekao je princ.

Jašenko je ranije angažirala psihijatricu, dr. Rosalbu Trabalzini, da svjedoči u njezino ime, no stručnjakinja je promijenila stranu i sada tvrdi da je žrtva u vezi - princ.

Psihijatrica je rekla da Bjeloruskinja 'iskorištava psihološku krhkost Linguaglosse'.

Il Messaggero također tvrdi kako je Jašenko slala poruke princu u kojima ga je nazivala "nepoštenim, izdajničkim, lišenim empatije te osrednjim lažovom".

U svojoj ovotjednoj izjavi manekenka je dodala: "Ovim priopćenjem za javnost upozoravam svakoga da ne širi lažne informacije o meni. Posebno upozoravam dr. Rosalbu Trabalzini da ne daje medijima lažne prikaze sentimentalnog odnosa koji me veže s Giacomom te da ne širi informacije koje je dobila kao naš terapeut".

"S obzirom na istragu pravosudnih tijela koja su u tijeku, ne namjeravam davati daljnje izjave, čekam ishod istrage, uz najveće povjerenje u pravosuđe i svoje odvjetnike", rekla je manekenka.

Dr. Trabalzini je u svojoj ocjeni rekla da je princ bio u stanju strahopoštovanja prema svojoj djevojci i da je odnos bio 'neuravnotežen', što je pogoršano razornim odvajanjem od njegove bivše supruge.

No, kako prenosi list Corriere della Sera, Tanja Jašenko tvrdi: "Giacomo me je tukao i napao pa sam ga ostavila, a onda sam mu oprostila. No, uvjerena sam da sada njime netko manipulira ili ga loše savjetuje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2022 15:26