HARAJU PO ST. LEONARDSU

Talijanski restoran traži besramne prevarantice: ‘Potrošile su 500 eura, djeca su im bila užas, a onda su - pobjegle‘

Fotografije prevarantica objavio je restoran u ljetovalištu St. Leonards na engleskoj obali

Četiri žene koje su pobjegle iz restorana

 Facebook

Talijanski restoran u poznatom ljetovalištu St. Leonards na engleskoj obali prijavio je policiji bezočnu prijevaru u kojoj su sudjelovale četiri žene.

U nedjelju u popodnevnim satima one su u pratnji osmero djece naručivale gastrodelicije poput kamenica, pečene govedine i raznih vrsta predjela te pića, a potom je cijela grupa pobjegla iz restorana ne plativši iznos od 494 eura.

Policija u Sussexu istražuje incident u restoranu La Bella Vista, koji je putem Facebooka upozorio druge ugostitelje na drski čin skupine.

Osoblje restorana je uspjelo zadržati jednu ženu u restoranu do dolaska policajaca, no nakon što su je odveli do bankomata, predala je samo 70 eura, tvrdeći da je to sve što ima. Iz restorana su poručili da je ovo treći put u zadnjih nekoliko mjeseci da su gosti besramno pobjegli bez plaćanja.

Snimka koju je vidio Mirror prikazuje skupinu koja se motala pokraj ulaza u restoran nakon što je stigla policija.

Kako prenosi Daily Mail, skupina se navodno požalila osoblju restorana da su pronašli nešto u hrani te su tražili da im se smanji račun.

- Bilo je prilično traumatično. Četiri žene i osmero djece. Uživali su u hrani sve dok se nisu počeli pretvarati da su pronašli nešto u jelima. Ipak su nastavili jesti. Nisam nikada doživio nešto slično. Sramotno, uopće se nisu obazirale na djecu koja su radili nered. Vrištali su i vikali, a one nisu ni trepnule, ispričao je jedan od ogorčenih vlasnika restorana Aldo Esposito.

- Jedan dječak se igrao s kantom za led, ali to nije igračka. Morao sam ga zamoliti da prestane, a on mi je agresivnim tonom rekao ‘zamoli me‘. Drugi dječak je sok od jabuke bacio na pod, ispričao je.

Policija Istočnog Sussexa moli sve koji imaju nekih informacija o skupini da im dojave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:05