DRUGAČIJI PUT

'TATA NE TRAŽI MI MUŽA...' Kćer lezbijka odgovorila ocu na ponudu od 130 milijuna dolara muškarcu koji će je oženiti

 AP

Gigi Chao, kćerka kineskog tajkuna koji nudi 130 milijuna dolara muškarcu koji će je skrenuti s gay puta, jasno je poručila:

- Dragi tata, prihvati me kakva jesam. Ja sam lezbijka. Znam da ti je teško to shvatiti, ali tako je ispalo. Ja sam u vrlo romantičnoj i dugoj vezi sa ženom. Bojim se da ti to mogu teško objasniti. Naprosto se tako dogodilo, vrlo jednostavno i lako. I poslije toliko godina mi volimo jedna drugu, tako počinje pismo koje je svom ocu milijarderu Cecilu Chaou Sze -tungu napisala njegova ljubimica Gigi.

Naime, stari prebogati tajkun Cecil iz Hong Konga svojedobno se proslavio javnom ponudom od čak 130 milijuna onom muškarcu koji zavede i oženi njegovu zabludjelu kćerku, odnosno vrati je na pravi put tradicionalnih seksualnih i obiteljskih odnosa. Bogati kineski poduzetnik nije mogao prihvatiti činjenicu da njegova jedinica živi u sretnoj vezi s jednom ženom. A veza između njegove miljenice 33-godišnje Gigi i Sean Eav traje već punih devet godina, a prema pisanju Southern China Morning Posta, koji objavljuje očajničko pismo ganute Gigi, par se vjenčao u Francuskoj prije dvije godine.

U svom pismu Gigi moli oca za oprost. Naime, kaže ona, da je imala prije kratkotrajne veze s muškarcima, ali su sve propadale, a ona mu je, kaže lagala ( čega se sada pokajnički stidi) o svojoj homoseksualnosti , govoreći da u Hong Kongu nema pravog muškarca za nju.

– Trebala sam odmah reći da me privlače žene, piše Gigi. U pismo moli svog 78-godišnjeg oca da se prema njenoj partnerici odnosi s uvažavanjem i ljubavlju jer "ona za mene znači puno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 03:11