NIJE PROŠAO BEZ OZLJEDA

TIJEKOM TOČKE U ZOOLOŠKOM VRTU KROKODIL UGRIZAO TIMARITELJA Djelatnik zoološkog stavio je ruku životinji u usta, krokodil mu je skoro otrgnuo

 
 Screenshot / YOUTUBE

Krokodil je u nedjelju u Zoološkom vrtu Phokkathara u gradu Chiang Rai na sjeveru Tajlanda tijekom točku koju je gledalo 100 ljudi skoro odgrizao ruku 45-godišnjem timaritelju Tau, piše Daily Mail.

Točka koju je Tao izvodio u trenutku kada ga je krokodil napao uključivala je stavljanje ruke u usta životinje bez da ga ona ugrize. Sama je izvedba počela uobičajeno, međutim Tao je u jednom trenutku zatražio da se ugasi prateća glazba.

U tom ga je trenutku krokodil ugrizao, naočigled želeći mu otrgnuti ruku.

Timaritelj je na to jauknuo te je uspio na vrijeme izvući ruku iz krokodilovih usta. No, nije prošao bez ozljeda. Naime, na pločicama se mogu vidjeti tragovi krvi koji su prema svemu sudeći rezultat napada.

"Točka je do trenutka napada bio vrlo dobar. Nadam se da je muškarac dobro i da će se brzo oporaviti", rekao je 35-godišnji Khun Phusawit koji je sa svoje dvoje djece boravio u zoološkom vrtu u trenutku napada. "Napad je sve šokirao. Djeca su se malo i uplašila. Čini se da taj krokodil ne voli da mu se u usta stavlja ruka."

Vlasnik zoološkog vrta Dong Wittawat rekao je u ponedjeljak da je timaritelj kojeg je krokodil ugrizao dobro te da se oporavlja od napada. "Rana mu je previjena. On voli krokodile i ponovno će s njima raditi za neka dva tjedna. Ovo se rijetko događa", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 16:25