TRAGEDIJA U OBITELJSKOJ KUĆI

TINEJDŽER IZBO OČUHA NA SMRT ZBOG KUĆANSKIH POSLOVA Dok ga je njegova majka pokušavala oživjeti, on je objavio snimku: 'Upravo sam ga ubio'

ILUSTRACIJA
 REUTERS

Devetnaestogodišnjak iz Colorada kriv je za ubojstvo svog očuha u njihovom obiteljskom domu u Aurori, nakon što ga je izbo na smrt jer mu je išlo na živce što mu je očuh naredio da obavi kućanske poslove.

Nickolas Vinson najprije je više puta nožem izbo 50-godišnjeg Oscara Lamara Owensbyja, a potom je posljedice snimio i objavio na društvenoj mreži Snapchat uz opis "Upravo sam ga ubio".

Policija je objavila da ga je tinejdžer u petak navečer više puta ubo po vratu, leđima i ramenima, pa je Oscar, koji je s njim i njegovom majkom živio 14 godina, u bolnici podlegao ozljedama.

Snimka navodno pokazuje kako majka tinejdžera Celena pokušava oživjeti i dozvati svog dugogodišnjeg partnera. Nickolas je tada ušao u automobil, pobjegao i nazvao brata da mu kaže što je učinio, prenosi Daily Mail.

Kasnije su pronađeni tragovi krvi po zidu, ali i krvavi otisci obuće koji su vodili od Nickolasove sobe pa do garaže.

Istraga je pokazala da su se prije ubojstva očuh i tinejdžer svađali oko kućanskih poslova. Nickolas najprije nije bio kod kuće već su se raspravljali preko poruka, a svađa se nastavila kad su došli kući.

Bratu je na telefon rekao da mu je Oscar prijetio da će ga izbaciti iz kuće.

Tinejdžer je trenutačno u pritvoru, a u srijedu bi se prvi put trebao pojaviti na sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 06:00