TRAŽE SE KRIVCI

TKO JE ZAPALIO SORAJIN AUTOMOBIL? Starleta se družila s puno sumnjivih tipova, ali policiji je rekla sasvim nešto drugo...

 Soraja Vučelić instagram

U podgoričkom City kvartu u ponedjeljak navečer u potpunosti je izgorio džip u vlasništvu Soraje Vučelić, a sama starleta posljednja dva dana uglavnom gostuje na policiji i daje izjave. Prema pisanju crnogorskih Vijesti , Soraja tvri da nema pojma tko bi mogao zapaliti njezin džip, da ne sumnja ni u koga te da ne zna koji bi mogao biti motiv napada. Usput je poslala i poruku Vijestima.

- Povodom incidenta koji se dogodio želim obavijestiti javnost i medije da se suzdrže od iznošenja netočnih i neprovjerenih činjenica. Zbog istrage koja je u tijeku pozivam medije u regiji da se suzdrže od senzacionalističkih naslova i neprovjerenih informacija kao što je jučer bio slučaj pa je već tužena jedna srpska dnevna novina zbog gnjusne laži. Takve dezinformacije štete istrazi, a o svemu što se dogodilo kad bude vrijeme, uputit će vam moj odvjetnik službeno priopćenje.

Vijesti su saznale da bi motiv spaljivanja njezinog vozila mogao biti sukob s jednom muškom osobom iz Podgorice, koji je inače česti gost policije i crnih kronika. Usput, od prije je poznato da je Soraja već dva puta bila na saslušanju u vezi ubojstva Armina Muše Osmanagića, a istražitelje je zanimala njezina veza s klanom Luke Bojovića.

Mediji navode da im je policija neslužbeno potvrdila da su dvojica maskiranih napadača polila benzinom i zapalili bijeli 'range rover', a navodno je i pronađen 'smart' počinitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:06