MAJKA TEŠKO OZLIJEĐENA

TRAGEDIJA U OBITELJI VLADE DIVCA Otac slavnog srpskog košarkaša poginuo u prometnoj nesreći

Milenko Divac (77), otac nekad proslavljenog košarkaša i predsjednik Olimpijskog odbora Srbije Vlade Divca, preminuo je od posljedica promente nesreće koja se dogodila danas oko 16 sati na putu Čačak-Užice kada je automobil u kojem se nalazio sletio s ceste iz za sada neutvrđenih razloga, piše Blic.

Otac Vlade Divca preminuo je u bolnici, dok je njegova supruga Rada (72), koja se upravljala automobilom, teško ozlijeđena, ali nije u životnoj opasnosti.

Prema informacijama policije iz Čačka, Radmila Divac je upravljala vozilom iz smjera Požege prema Čačku te je u jednom trenutku iz još uvijek neutvrđenih razloga, izgubila kontrolu nad automobilom marke Golf 5, koji je potom udario u znak s desne strane ceste, poslije čega se prevrnuo na krov i sletio u kanal.

Vozači koji su se zatekli na mjestu nesreće pozvali su hitnu pomoć koja je brzo stigla. Ipak, nakon pokušaja reanimacije MIlenko Divac je preminuo u bolnici u Čačku.

Majka Vlade Divca zadobila je prijelom ključne kosti, ali je prema riječima liječnika njeno stanje stabilno i nije u životnoj opasnosti.

- Pretpostavlja se da je uzrok nesreće loša vidljivost i magla na cesti - rekao je za Blic izbor iz čačanske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 18:06