PROVALJIVAO U KUĆU

Tragedija u SAD-u: Otac ubio maskiranog provalnika, a kasnije otkrio da je to njegov 15-godišnji sin

State Trooper Matt Losh emerges from the backyard of a home in New Fairfield, Conn., where a fatal shooting took place, Thursday, Sept. 27, 2012. Police say Jeffrey Giuliano shot a masked teenager in self-defense during what appeared to be an attempted burglary early Thursday morning, then discovered that he had killed his son, Tyler. (AP Photo/The News-Times, Carol Kaliff) MANDATORY CREDIT
 AP / The News-Times

Muškarac je vatrenim oružjem ubio maskiranog tinejdžera u samoobrani ispred susjedove kuće te nakon toga otkrio da je usmrtio vlastitog sina.

Policija je identificirala mrtvog dječaka kao Tylera Giuliana (15), koji je ubijen u četvrtak oko 1 sat iza ponoći u New Fairfieldu u američkoj saveznoj državi Connecticut.

Susjeda, koja se nalazila u kući, čula je nekoga kako provaljuje, te telefonom pozvala susjeda, mladićevog oca Jeffreya (40), koji je zgrabio pištolj i istrčao van.

Otac se sukobio s nekim tko je na sebi imao crnu skijašku masku i crnu odjeću, a zatim je zapucao na istog nakon što je napadač na njega nasrnuo sjajnim predmetom u ruci, stoji u policijskom izvješću.

U trenutku kad je na poprište zločina stigla policija, otac je sjedio na travnjaku, a dječakovo tijelo ležalo je na prilazu garaži. Mladić je proglašen mrtvim na licu mjesta.

Policija još nije podignula optužnicu protiv oca, inače srednjoškolskog profesora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:15