KOBNE OZLJEDE

TRAGIČAN KRAJ STRAVIČNE PRIČE Dječačić koji je nasilno izrezan iz brutalno ubijene majke preminuo u bolnici

 
Desiree Figueroa (lijevo), Clarisa Figueroa (desno)
 Chicago police department

Marlen Ochoa-Lopez (19) bila je u devetom mjesecu trudnoće kad su je krajem travnja brutalno ubile Desiree Figueroa i njezina majka Clarisa Figueroa (46).

Chicago police department
Desiree Figueroa (lijevo), Clarisa Figueroa (desno)

Monstrumke su žrtvu upoznale na Facebooku, gdje su prvotno objavile kako jednoj budućoj majci žele darovati odjeću za novorođenče, a trudna Marlen otišla je u njihovu kuću kako bi je pokupila.

Facebook, Marlen Lopéz
Marlen Lopéz

Majka i kći Figueroa u svoj horor plan htjele su uključiti i Desireeina dečka Piotra Bobaka (40), no on je odbio sudjelovati. Ubojice su žrtvu pozvale u svoju kuću kad on nije bio ondje.

Clarisa je trudnu Marlen zadavila električnim kabelom, a zatim joj je mesarskim nožem razrezala trbuh i izvadila dijete. Zatim je nazvala hitnu pomoć i rekla kako je upravo rodila kod kuće, ali da s bebom nešto nije u redu.

May 22, 2019 - Chicago, IL, USA - Marlen Ochoa-Lopez's father Arnulfo Ochoa gets a surprise hug from his 13-year-old son Oscar, while visiting a mural of Marlen painted by Milton Coronado, in Pilsen, Wednesday, May 22, 2019., Image: 436069735, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Nažalost, dječačić, koji je dobio ime Yovani Jardiel Lopez, preminuo je u bolnici od posljedica teške ozljede mozga, povrđeno je u petak. Na aparatima za disanje bio je od 30. travnja, prenio je The Sun.

Dječakov otac Yovani molio se za njegov oporavak i nadao se da će preživjeti. Unatoč obećavajućim tjednika, poput trenutka kad je beba otvorila oči, malenom se zapravo nikad nisu vratile moždane funkcije pa je proglašen mrtvim u bolnici u petak, javlja Daily mail.

A ta ista bolnica sad se našla pod istragom jer nije pozvala policiju, iako je svima bilo jasno da Clarisa, koja je došla s bebom, uopće nije bila trudna niti je rodila. Tek poslije DNK test je pokazao kako dječačić nije ni u kakvom krvnom srodstvu s dotičnom ženom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:44