TUŽNA PRIČA

TRAGIČAN KRAJ ZABRANJENE LJUBAVI Djevojka (14) pobjegla s ujakom (31), nakon policijske potjere oboje su si oduzeli živote

 Facebook

Američku je javnost zgranuo tragičan kraj zabranjene romanse 31-godišnjeg muškarca iz Floride i njegove 14-godišnje nećakinje. Benjamin James Edwards III i Shyanne Sexton nestali su početkom svibnja, a prošli ponedjeljak pojavili su se u saveznoj državi Colorado.

Zaustavili su se na benzinskoj pumpi u gradiću Cortezu, ali nakon što su napunili rezervoar Toyote 4Runnera, račun od 41 dolara nisu platili, nego su se dali u bijeg.

Odmah je alarmirana policija, koja je krenula u potjeru za njima. Tijekom sumanute jurnjave Edwards je u nekoliko navrata pucao na policijska vozila, a zapucao je i na automobil njemačkih oznaka koji je naišao cestom iz suprotnog smjera.

U potjeru se nakon nekog vremena uključila i policija savezne države New Mexico, s obzirom da su Edwards i nećakinja napustili Colorado. Njihova je Toyota u jednom trenutku sletjela s ceste, probila zaštitnu ogradu i zaustavila se na imanju Navajo Indijanaca blizu gradića Shiprocka.

Policajci su prišli terencu i naredili paru da se preda, no nikakve reakcije nije bilo. U konačnici su razbili prozor Toyote i zatekli zapanjujući prizor. I Edwards i nećakinja bili su mrtvi. Prema prvim informacijama, počinili su suicid tako što su si pucali u usta.

Kasnije se doznalo da je pištolj kojim su si oduzeli živote vlasništvo očuha mlade Shyanne, koji je prijavio krađu. Vjeruje se da su se Edwards i nećakinja upustili u ljubavnu vezu, što je potvrdila i policija, koja navodi da istražuje 'neprimjerenu vezu' i njihove 'moguće seksualne kontakte'.

Inače, Edwards je nedavno bio uhićen zbog 'okrutnog ponašanja prema djetetu', pljačke i uništavanja imovine nakon što je prije mjesec dana premlatio 17-godišnjaka za kojeg je mislio da je prodao drogu njegovoj kćeri.

S druge strane, Shyanne je u nekoliko navrata pokušavala pobjeći od kuće. Na njezinom se Facebook profilu s porukom oglasila njezina baka Deborah Ann Rose, koja je, između ostalog, napisala da će Shyanne zauvijek biti 'bakin anđeo' te da je nikada neće zaboraviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:15