POTPUNI MONSTRUM

Transrodna žena inspirirana Netflixom stavila mačku u blender, a onda ubila i muškarca: ‘Curi mi je to bilo seksi‘

Scarlet Blake je ‘željela znati kako bi bilo ubiti nekoga‘

Scarlet Blake

 Thames Valley Police/

Transrodna žena koja je stavila mačku u blender prije nego što je ubila muškarca, jer je njezina djevojka "mislila da će to biti seksi", dobila je doživotni zatvor.

Scarlet Blake (26) uživo je prenosila sebe kako sakati mačku samo četiri mjeseca prije brutalnog ubojstva Jorgea Martina Carrena (30).

Ovaj sumanuti čin bio je dio seksualne fantazije inspirirane Netflixovim dokumentarcem ‘Don‘t F*** with Cats‘.

Carerrena je pronađen mrtav uz rijeku Cherwell u engleskom Oxfordu nakon što je zadobio smrtonosni udarac u potiljak u srpnju 2021.

Osuđujući danas Blake na doživotni zatvor s minimalnom kaznom od 24 godine, sudac je rekao ubojici: "Rekli ste sudu da ne želite ubiti ni živo biće, a kamoli osobu, a Ashlynn je bila ta koja vas je pritiskala da to učinite. Govorili ste o poteškoćama koje ste imali pri prijelazu na život kao žena i svom problematičnom odnosu s roditeljima. Sve je to bio dio razrađenog pokušaja racionalizacije onoga što ste učinili i prebacivanja odgovornosti na druge. Nije krivo društvo koje vas nije prihvatilo, nisu bili krivi vaši roditelji... Odluka da ubijete bila je isključivo vaša."

image

Scarlet Blake

Thames Valley Police/

U odvratnom videu ubijanja mačke, u kojem se može čuti pjesma New Ordera ‘True Faith‘ kao i u Netflixovom dokumentarcu, Blake se može čuti kako govori: "Idemo, moj mali prijatelju. Oh čovječe, mirišeš na sranje. Jedva te čekam staviti kroz blender."

Na kraju videa Blake kaže: "Pitam se gdje se može naučiti raditi ovako nešto čovjeku?"

Potaknuta svojom djevojkom Ashlynn Bell, Blake je prešla s mačke na pronalaženje nasumičnog stranca kojeg će napasti i ubiti usred noći.

Poruke do kojih je policija došla kasnije otkrile su kako je Blake rekla Ashlynn kako je namjeravala odrubiti glavu Jorgeu.

Također je rekla bivšoj zaručnici Evie Brockman: "Ubijala sam ljude jer je moja ljubavnica mislila da će to biti seksi."

Blake, koja je svaki dan suđenja nosila isti crni sako, kimnula je prema majci dok su je trojica zatvorskih službenika odvodila s optuženičke klupe.

Kako doznaje Sun, Blake će kaznu izdržavati u muškom zatvoru visoke sigurnosti.

Izricajući joj kaznu, sudac je rekao: "Najvjerojatnije ste ga udarili po potiljku bocom votke ili nečim drugim što ste ponijeli sa sobom. Onda ste ga zadavili žicom. Možda ste ga čak držali u vodi. U svakom slučaju, namjeravali ste ga ubiti i ubili ste ga. Odluka da ubijete Jorgea nije bila reakcija na nešto što je rekao i učinio, to nije bila trenutna pogreška. To nije bila odluka donesena u bijesu ili zato što su vas svladale emocije. To je bio plan koji ste razmatrali mjesecima."

Govoreći o videu sakaćenja mačke, sudac je nastavio: "Najviše ste uživali vidjeti životinju kako dahće i paničari prije nego što je umrla. Poroti ste rekli da ste sve ovo učinili kako bi udovoljili Ashlynn Bell, a da vi niste u tome uživali. Ali isječci koje smo vidjeli pokazuju kako se smijete dok sakatite mačke i ne ostavljaju nikakvu sumnju da ste uživali. Rekli ste da niste znali za dokumentarac i da to nije utjecalo na vaš izbor glazbe. Siguran sam da je ovo neistina."

Na sudu je također objašnjeno kako je Blake hodala ulicama Oxforda u potrazi za žrtvom kada je 25. srpnja 2021. slučajno naletjela na Jorgea a onda ga napala i ostavila njegovo tijelo kraj rijeke Cherwell.

image

Jorge Martin Carreno

Privatni Album/

Nakon što je sljedećeg dana pronađeno tijelo, policajcima je trebalo dvije godine da "ispravno razumiju" okolnosti njegove smrti.

Na sudu su se također mogli čuti mučni detalji o tome kako je izgledalo Blakeino seciranje mačke.

Prvo je umetnula skalpel u mačje oči a onda je njeno osakaćeno tijelo stavila u blender.

Izrečeni dokazi su bili toliko slikoviti da su porotnici povremeno morali izlaziti iz sudnice na svjež zrak.

Blake je zanijekala da je tražila žrtvu te noći a umjesto toga rekla je policiji da je otišla u šetnju jer nije mogla spavati.

"Ne znam kako je umro. Pretpostavila sam da se utopio. Ja to nisam učinila‘‘, kazala je Blake.

No porotnicima je rečeno da je priznala partnerici Ashlynn, koja živi u SAD-u, da je ubila Jorgea.

‘‘Drugima je sebe opisivala kao nekoga tko osjeća seksualno zadovoljstvo iz misli o nasilju i smrti", naglasila je tužiteljica Alison Morgan.

Na suđenju je pročitana i izjava Jorgeova majke.

“Jorge nije bio samo uzorno dijete nego i iznimno biće. Odlikovala ga je nevjerojatna privrženost, druželjubivost i sposobnost da se potpuno preda drugima. Jorgeova urođena znatiželja i kreativnost tjerale su ga da neumorno istražuje, uči i eksperimentira."

Jorge je svojom brižnom i prijateljskom prirodom osvijetlio svako mjesto, uvijek šireći radost svojom duhovitošću i zaraznom znatiželjom. Uz izvrstan smisao za humor, njegova neizmjerna želja za životom i uživanjem u životu učinila ga je posebnim bićem. Njegov gubitak ostavio je otvorenu ranu u srcu njegove obitelji, ali i u svima onima koji su ga imali zadovoljstvo poznavati. Ovaj gubitak se osjeća kao traumatičan, razoran udarac, ostavljajući prazninu koju je nemoguće ispuniti. Proći kroz bol gubitka sina, brata, pod tako tragičnim i neopravdanim okolnostima, kušnja je s kojom se nijedna obitelj ne bi trebala suočiti", zaključila je neutješna majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:49