NADREALNA SNIMKA

Trčao je slavni maraton, a onda ga je ‘uhvatilo‘: Da stvari budu gore, taman se pojavio vlasnik kuće...

Neki su komentatori stali u obranu trkača tvrdeći da su "svoje" odradili "živci i kofein", a onda pomirljivo ustvrdili - svi smo mi ljudi.

Trkač uhvaćen u vršenju veliku nužde

 /Screenshot Twitter

Neidentificirani trkač slavnog Bostonskog maratona uhvaćen je kako vrši veliku nuždu na onome što se čini da je privatni travnjak na ruti spomenutog maratona. Očajni vlasnik kuće i dvorišta pobjesnio je nakon što je snimka poplavila društvene mreže, piše Business Insider.

Trkač, može se vidjeti na snimku, čuči u kutu dvorišta dok se natjecatelji utrkuju, a prolaznici navijaju. U jednom trenutku, vlasnik kuće prilazi čovjeku koji čuči i zadržava se u, po svemu sudeći, vrlo neugodnom razgovoru s trkačem. Nakon nekog vremena, kada je valjda, obavio svoje, trkač navlači kratke hlače i vraća se kroz drveće kako bi se ponovno pridružio utrci.

Moderatori su u međuvremenu uklonili video, koji je izvorno postavio na bostonski subreddit netko tko se opisao kao vlasnik kuće, ali je ponovno postavljen na Twitter . Od tada je pregledan više od 275.700 puta.

Neki su komentatori stali u obranu trkača tvrdeći da su "svoje" odradili "živci i kofein", a onda pomirljivo ustvrdili - svi smo mi ljudi.

Drugi su primijetili da s trkačkim proljevom, čestom i dobro dokumentiranom nuspojavom povezanom s trčanjem na duge staze - "nema čekanja".

Pojedinci nisu odoljeli napisati da će "vrtno cijevo brzo riješiti nered" i dodijelili dodatne bodove trkaču: "Makar će pognojiti travnjak!"

Neistomišljenici su poprilično radikalni u svojoj ocjeni trkačeva ponašanja pa mu pišu da je njegovo ponašanje "za zatvor".

Inače, Bostonski je maraton održabn 17. travnja, riječ je o jednoj od najprestižnijih utrka na svijetu, a na sportskoj manifestaciji trčalo je vviše od 30.000 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:08