MISTERIOZNA SMRT U VILI

TRGOVAC ZLATOM PRONAĐEN MRTAV Ubojica je pobjegao u Hummeru, policija traži ljubavnicu

 Facebook

Milijune težak trgovac zlatom, Britanac Andrew Bush (48), pronađen je mrtav u svojoj vili u Španjolskoj. Dva puta upucan je u glavu, nakon što je u svoje luksuzno odmaralište na obali Costa del Sol došao sa svojom novom djevojkom.

Ubojica je, prema riječima španjolske policije, u zasjedi čekao danima da se par vrati u vilu, a nakon ubojstva s mjesta zločina odjurio u Bushevom Hummeru.

Policija traga za milijunaševom bivšom ljubavnicom iz Slovačke, Maykom Maricom Kukucovakojom, koja ima 20 i koju godinu, kako bi potvrdili je li ona u vrijeme ubojstva bila na imanju, pošto je nova Busheva djevojka kazala kako im je ona otvorila vrata nakon što su se vratili u vilu u subotu oko 2 sata ujutro.

Mayka Marica Kukucovakoja i Andrew Bush (Foto: Facebook)

- Policija njegovu smrt tretira kao ubojstvo i tragaju za njegovom bivšom - kazao je neimenovani izvor blizak istrazi koji je dodao da je policija Busha našla kako leži u lokvi krvi kraj pištolja.

S njegovog imanja zaplijenjeni su luksuzni automobili, uključujući Porsche i Ferrari, te Audi za kojeg vjeruju da ga je koristio ubojica. Istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:00