PODZEMNA TVORNICA

TRGOVCI ROBLJEM UPOSLILI BESKUĆNIKE ZA PROIZVODNJU DROGE? Otkrivena milijunska plantaža marihuane u vladinom skloništu za slučaj nuklearnog napada

Kada je policija konačno zašla iza golemih vrata podzemnog skloništa, u građevini ih je na dva kata dočekalo 20 prostorija. Gotovo svaka soba bila je pretvorena u uzgajalište kanabisa
 Policija u Wiltshireu

U policijskoj raciji u engleskom Wiltshireu zaplijenjeno je nekoliko tisuća biljaka marihuane, ukupne maloprodajne vrijednosti 8,8 milijuna kuna. BBC prenosi da je engleska policija pronašla pravu pravcatu tvornicu kanabisa u golemom podzemnom prostoru kojeg je 80-ih izgradilo ministarstvo obrane za slučaj potrebe zaštite lokalnih i vladinih dužnosnika u slučaju nuklearnog napada.

Policija u Wiltshireu opisala je da je zasad bio gotovo potpuno nedostupan, te su policajci morali čekati da sumnjivci izađu iz bunkera kako bi mogli ući. Kada je policija konačno zašla iza golemih vrata podzemnog skloništa, u građevini ih je na dva kata dočekalo 20 prostorija. Gotovo svaka soba bila je pretvorena u uzgajalište kanabisa, s tim da su pronađeni dokazi o prijašnjim berbama u istom prostoru.

Pod sumnjom da su proizvodili kanabis uhićena su trojica beskućnika, starih 15, 19 i 37 godina, a još trojica muškaraca iz Somerseta, starih 27, 30 i 45 uhićena su pod sumnjom da su proizvodili kanabis i trgovali ljudima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:29