'MRZILE SMO GA I HTJELE DA NESTANE'

TRI TINEJDŽERICE OPTUŽENE ZA UBOJSTVO OCA MAFIJAŠA KOJI IH JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO Desetak puta su izbole 'tiranina i ovisnika o heroinu'

 
Kristina Kačaturijan, Maria Kačaturijan i Angelina Kačaturijan; u krugu: Mikhail Kačaturijan
 Screenshot / YOUTUBE

Moskovska je policija u srijedu privela sestre Kristinu (19), Angelinu (18) i Mariju (17) Kačaturijan zbog optužbi da su ubile svog oca, kriminalca Mikhaila Kačaturijana (57), koji ih je navodno više godina seksualno zlostavljao, piše Daily Mail.

Tijelo mrtvog 57-godišnjaka pronađeno je s "desecima" ubodnih rana u stambenom kompleksu gdje je obitelj živjela, a prvi izvještaji kažu da su sestre Kačaturijan priznale da su zajednički ubile oca navodnog ovisnika o heroinu koji ih je godinama grozomorno zlostavljao.

Ako ih se osudi za ovaj zločin, mogle bi biti kažnjene sa zatvorskom kaznom od između 10 i 15 godina.

"Mrzile smo ga i htjele smo da se dogodi samo jedna stvar - ili da nestane ili da ga nikada nismo poznavale. Željele smo da ode i da se nikad ne vrati", rekla je Kristina policiji.

Sestre tvrde da im je na dan kada su ga napale prijetio nožem u njihovom stanu. Jedna od sestara navodno mu je uspjela oduzeti nož te ga je potom ubola njime. Kačaturijan je nakon uboda pokušao pobjeći iz stana, međutim njegove su ga kćeri nastavile napadati te je naposlijetku preminuo pored lifta.

Prijatelji i susjedi obitelji kažu da je Kačaturijan bio tiranin te da ga je supruga i majka sestara Kristine, Angeline i Marije napustila zbog njegovog zlostavljačkog ponašanja. Mikhail je svog sina koji studira na Sveučilištu u Moskvi izbacio iz obiteljskog stana, a jedan je članica obitelji je rekla da zna da je najmanje jedna od djevojaka "seksualno zlostavljana".

Screenshot / YOUTUBE
Mikhail Kačaturijan

"Stalno ih je tukao. Jednom ih je odveo u šumu gdje im je prijetio da će ih ubiti. Njihova je majka od njega pobjegla. On je poslije zabranio da se s njom komunicira. (Mikhail) je bio poveza sa zločinačkim podzemlje. On je bio neka vrsta mafijaša", rekla je ta članica obitelji. "On nikada nije radio, samo je primao novce na kreditnu karticu."

Britanski i ukrajinski mediji pisali su da posjeduju dokaze da je Kačaturijan jednu od svojih kćerki natjerao na seksualni čin i da je konstantno "zavodio" svoje kćeri. "Sestra koju je natjerao na seksualni čin poslije toga se pokušala ubiti. Uzela je puno tableta, međutim na kraju su je spasili liječnici. Otac ih je tada uvjerio da je riječ o pogrešci", napisao je jedan ukrajinski medij.

"Biste li vi napravili nešto drukčije da ste na njihovom mjestu. Kada je cijeli vaš život jedna dugačka noćna mora puna trauma, fizičkih i mentalnih. Djevojke su bile prekrivene masnicama i ogrebotinama. No, Mikhail je bio mudar i udarao ih je tako da im odjeća pokrije masnice. Stalno ih je zavodio", rekao je obiteljski prijatelj za britanski medij.

Taj prijatelj naime smatra da su sestre svog oca ubila iz samoobrane. "One to nikada ne bi napravile da im on nije napravio sve to. Nijedna od njih nije mislila na sebe. Sve su imale iste probleme, sve su patile na isti način", dodao je.

Obiteljska prijateljica Elena rekla je da je Mikhail jednom jednoj od svojih kćeri naredio da očetka psa i da pojede njegovu dlaku jer je na tepihu pronašao pseću dlaku, a navodno je u stan instalirao i kameru kako bi mogao špijunirati kćeri kada nije kod kuće. "Djevojke su se bojale svog oca. Majka je od njega pobjegla. Nije im dopuštao da izlaze iz kuće", rekla je druga obiteljska prijateljica Ana.

Brat sestara Sergej (21) rekao je za televiziju REN da sumnja da su njegove sestre ubile njihovog oca. "Ne znam što se dogodilo. Ne znam kome vjerovati. Ne živim s njim već pet godina. Natjerao je našu majku da ode, ali ne znam zašto", pojasnio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:26