‘NEMA ZABUNE‘

Troje zaposlenika CNN-a dobilo otkaz jer se nisu cijepili: ‘Za to imamo nultu stopu tolerancije‘

Većina CNN-ovih ureda trenutačno je otvorena za zaposlenike koji žele dobrovoljno raditi, ali pod uvjetom da su potpuno cijepljeni
 Mira/Alamy/Alamy/Profimedia

Medijska kuća CNN dala je otkaz trojici svojih zaposlenika jer su prošli tjedan došli u ured necijepljeni protiv covida-19, prenosi Reuters.

Iz internog dopisa doznaje se kako je predsjednik tvrtke Jeff Zucker rekao radnicima da "kompanija u takvim slučajevima ima nultu stopu tolerancije i zahtijeva da se njezini zaposlenici cijepe kako bi mogli dolaziti u ured i raditi na terenu s kolegama".

- Svi moraju biti cijepljeni. Oko toga smo bili jasni već mjesecima, pa ne bi trebalo biti nikakve zabune - navodi se u dopisu.

Pokazivanje dokaza o cijepljenju sad bi moglo postati formalan dio prilikom ulaska u ured, izvijestio je CNN. Predsjednik tvrtke također je najavio kako će zaštitne maske biti obavezne u svim radnim prostorima u Los Angelesu, Washingtonu i Atlanti, no i dalje nije poznato u kojem su uredu radili otpušteni zaposlenici.

Većina CNN-ovih ureda trenutačno je otvorena za zaposlenike koji žele dobrovoljno raditi, ali pod uvjetom da su potpuno cijepljeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. prosinac 2022 21:47