VOĐE NEREDA U ATENI

Trojica Grka imali su ključnu ulogu u organizaciji divljačkog pohoda: ‘Oni su ih vodili, jedan ima debeli dosije‘

Očekuje se da i da će tamošnja policija ukinuti mjeru tajnosti telefonskih razgovora, kako bi se utvrdili svi dogovori koji su prethodili između BBB-a i grčkih suučesnika

Uhićeni Dinamovi huligani

 Yiannis Panagopoulos/Afp

Sve ukazuje da su trojica Grka imala presudnu ulogu u organizaciji stravičnog događaja koji potresa Grčku i Hrvatsku, a koji je kulminirao ubojstvom 29-godišnjeg navijača AEK-a, piše o novim detaljima istrage grčki portal Newsbomb.gr.

Trojica Grka, naime, bili su ti koji su vodili konvoj hrvatskih huligana do kvarta Nova Philadelphija.

Kako javlja grčki portal Star, riječ je o 26-godišnjaku iz Marousija inicijala B.Th., 27-godišnjaku također iz Marousija inicijala T.I. i 22-godišnjaku albanskog porijekla iz Nea Smirnije inicijala L.E.

Prethodno je, 2022. godine, 27-godišnjak optužen za sudjelovanje u "kriminalnoj organizaciji s navijačkom pozadinom", kako navodi portal Newsbomb.gr.

U forenzičkim laboratorijima policije, između ostalog, vještači se drvena palica dužine 120 cm i širine 10 cm na kojoj ima čavala i mrlja krvi, a očekuje se da i da će tamošnja policija ukinuti mjeru tajnosti telefonskih razgovora, kako bi se utvrdili svi dogovori koji su prethodili između BBB-a i navijača Panathinaikosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:22