TKO JE MARGO M.?

Trump je o njoj potpuno ovisan, brkaju je s Melanijom, a zbog ove scene iz sudnice u fokusu je čitave Amerike!

Obično je viđaju kako jede u vrhunskim restoranima, tulumari na popularnim mjestima i putuje privatnim zrakoplovom bivšeg predsjednika

Margo Martin, zamjenica komunikacijskog stručnjaka za bivšeg predsjednika Donalda Trumpa

 Jabin Botsford/Afp

Donald Trump itekako zna ukrasti pozornost, no na prvi dan suđenja bivšeg predsjednika zasjenila je glamuroznija osoba, piše DailyMail.

Margo Martin, Trumpova komunikacijska stručnjakinja (28), koja nevjerojatno podsjeća na Melaniju Trump, samouvjereno je ušetala u sudnicu i sjela kraj Trumpa. Odlučila se pojaviti u crnom odijelu, kojeg je dodatno uljepšala njezina duga valovita kosa..

image

Margo Martin, zamjenica komunikacijskog stručnjaka za bivšeg predsjednika Donalda Trumpa

Jeenah Moon/Afp

Margo je javnosti već poznata. Na društvenim mrežama, na kojima je prošle godine dobila desetak tisuća novih pratitelja, voli se pohvaliti raskošnim životom koji živi kao zaposlenica Donalda Trumpa.

image

Margo Martin

/Instagram
image

Margo Martin

/Instagram

Javnost ju je upoznala kad ju je voditelj Fox Newsa zamijenio za Melaniju Trump. “Imamo jedan video koji želimo pustiti, Melaniju Trump kako ulazi u sudnicu", rečeno je u prijenosu uživo prošle godine. To, naravno, nije bila Melania nego upravo Margo.

Nešto kasnije, obavijestili su javnost da su pogriješili. "To očito nije bila Melania", priznali su u programu uživo. "Što da kažemo? Dan poput današnjeg, s toliko dolazaka i odlazaka, lako je iz daljine zamijeniti dvoje ljudi."

image

Donald Trump i Margo Martin

/Instagram
image

Donald Trump i Margo Martin

/Instagram

Svijet je odmah počeo brujiti o Melanijinoj blizanki. Margoino pojavljivanje u sudnici - gdje Trump u jednom trenutku spava, a u drugom plače pred sucem - itekako će pridonijeti reputaciji “najglamuroznije žene u američkoj politici”.

image

Margo Martin

/Instagram

Ali što je s njezinim prijašnjim životom i putem do vrha hranidbenog lanca? Margo, rođena u Oklahomi, prethodno je radila kao zamjenica direktora komunikacija za Trumpov Save America PAC, koji se uglavnom koristio za slanje e-pošte i organiziranje MAGA skupova diljem zemlje.

image

Donald Trump i Margo Martin

/Instagram

Tijekom Trumpova mandata radila je kao pomoćnica za medije. Bila je jedna od rijetkih koja je ostala s Trumpom i nakon njegova mandata u Bijeloj kući, a poslije je postala ključni dio tima.

image

Donald Trump i Margo Martin

/Instagram

Margo je sada zamjenica Trumpovog komunikacijskog direktora. Skupila je više od 29.000 pratitelja na Instagramu gdje pokazuje nevjerojatno luksuzan stil života.

image

Donald Trump i Margo Martin

/Instagram

Obično ju viđaju kako jede u vrhunskim restoranima, tulumari na popularnim mjestima slavnih, odlazi na glamurozne odmore, putuje privatnim zrakoplovom bivšeg predsjednika ili uživa u danima na plaži. Posjetila je Super Bowl u Las Vegasu, Daytona 500, US Open, te brojne UFC borbe u posljednje vrijeme. Među njezinim zvjezdanim prijateljima su bivša reality zvijezda Savannah Chrisley, Brooke Nix, Tiffany Trump i glumica Caroline Sunshine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:52